Sana kendimden örnek vereyim yz250 yi satıp şehir içi bir motor almayı düşünüyordum malum yz250 plakasız..Rks yi çok düşündüm ilk başlarda aklımada yattı ama servisi yüzünden vazgeçtim..Ybr cbf ye o kadar para vermek istemediğimden ve 2. Elini almak istemediğimden dolayı vazgeçtim...Mondial falan zaten hiç düşünmedim..Tvs apache hyper yeni kasa alacaktım ama ondanda vazgeçtim fiyatı yüzünden...Son zamanlarda cafe racerlere merak saldım..Bu sebeple ya cb125 ace yada bajaj boxer 150 alıp cafe racere dönüştüreceğim..cafe racer için en uygunu cb125 ace ama oda Çinli gibi kalitesiz bir motosiklet...İşte bu yüzden parasını hak eden ve aceye göre daha performanslı ve kaliteli bir motosıklet olan bajaj boxer 150 alacağım...Tabi önce gelsin görelim test edelim..Cb125 aceye göre kıyaslayım ona göre alacağım..Boxer 150'nin tipi kötü falan ama kesinlikle parasını hakediyor bence...Gelsin mutlaka yakından incele ve test et...Sana önerim boxer 150...Sırf şekli güzel diye rks yada drift alma..Tamam rks yine dıger Çinlilere göre çok çok kaliteli ama servisi kötü..Bunuda düşün...
Sana tırlardan bir örnek vereyim Scanıa nın tırları mercedes ın tırlarına göre daha iyi ve kalitelidir ama mercedes ın tırları daha çok tutulur Çünkü Mercedes'in servisi çok yaygındır..Çok konuştum söylediklerimi dikkate al..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Bu arada yukarda saydığım tüm motorları detaylı inceledim ve kullandım boxer150 hariç
Mercedes'in servisi yaygın diye çok satılmıyor. Çok satıldığı için servisi yaygın :mrgreen:
Şantiyelerde çok MAN ve Mercedes gördük ama Scaina maalesef kargo kamyonudur. Kalite ve sağlamlık olarak DAF veya Iveco'dan bir gömlek yukarıda olsa bile MErcedes ile mücadele etmesi mümkün değildir. Hele heavy industry için yanına bile yaklaşamaz. Çekiciler 2'ye ayrılır. Mercedes ve diğerleri.