- Motosikleti
- VFR1200X
Şu forumda yıllardır aynı geyik döner. Motosiklet kıyaslamak için sadece silindir sayısına bakmanın yeteceğine inanan insanların kafasını bir türlü anlayamadım. Yahu arkadaş milyon tane faktör var tamam hepsini araştır demiyorum ama en azından kendine bir öncelik sıralaması yaparsın. Örnek olarak söyleyeyim benim için kıyaslama da bulunurken baktığım üç beş tane şey vardır. (Parça fiyatı, yakıt ekonomisi, görünüş, tork, servis ağı, konfor, ikinci el piyasası vs.) Dersin ki bana göre 250 cc kategorisinde X markası bununla aynı fiyat veya bundan daha ucuz ben bu motoru almam. Bu motor alınmaz demeden önce bana bu fiyata veya daha ucuzuna bir tane alternatif göster ???
En basit örnekle ben neden olduğu yerde devrilen motorun kırılan karenajı için 100 lira öderken gidip 700 lira ödeyeceğim bir motosiklete binmek isteyeyim? Son hızı +10 km yüksek olduğu için mi? Amaç daha hızlı gitmekse 7 liraya er5 alalım 250cc cileri tokatlayalım.
Özetle elimizde sıfır alabileceğimiz 250cc olarak neler var fiyatlarına bakalım kıyaslayalım. Bir ürünün fiyatını arttırmaya korkmuyorlarsa demek ki hala deli gibi satılıyor. Bu fiyata fazer de buluruz abicim. Buyur sen fazer al keyfine bak..
En basit örnekle ben neden olduğu yerde devrilen motorun kırılan karenajı için 100 lira öderken gidip 700 lira ödeyeceğim bir motosiklete binmek isteyeyim? Son hızı +10 km yüksek olduğu için mi? Amaç daha hızlı gitmekse 7 liraya er5 alalım 250cc cileri tokatlayalım.
Özetle elimizde sıfır alabileceğimiz 250cc olarak neler var fiyatlarına bakalım kıyaslayalım. Bir ürünün fiyatını arttırmaya korkmuyorlarsa demek ki hala deli gibi satılıyor. Bu fiyata fazer de buluruz abicim. Buyur sen fazer al keyfine bak..