EGEYELI Izmir-Manisa-Menemen Videosu

Merhaba MT dostlarim
hafta sonu arkadaslarla ve eslerimizle birlikte kisa bir tur atalim dedik
Izmirden ciktik Manisa-Menemen arasindaki köy yollarindan gecerek 130 kilometrelik bir yolumuz oldu
o aradada sucuk ekmek yapmayi es gecmedik, iyi seyirler umarim begenirsiniz.

Ellerinize sağlık kazasız belasız harika olmuş
Tesekür ederim memoli35 kardesim

Gerçekten çok kıskandırıcı bi video olmuş
Kiskanmani sevindim ENIGMA kardesim

:cat::cat::cat::cat::cat:
Abi beğenmek ne kelime. Bir an önce evlenmek ve büyük bir enduro motosikelt almaya heves ettim :)
Begendigin icin tesekür, evlilik+enduro bir arada süper, tavsiye ederim

Katılıyorum dostum süperbir gezi olmus kıskanmamak elden değil :)
Tesekür ederim canYOLDAS

Ben bi drift ile başlayayımda onunda sırası gelir :)))
Tabiki ENIGMA kardesim sen kazasiz belasiz driftini yasa, sonra bizim gibi olursun bizim drift yasimiz gecti artik:cherry:

Maşallah demeyide unutmayalım atabi :) allah nazarlardan saklasın.

Guzel gezi olmus 10 numura . Bence
ta masaalah :cat:

Kle baya benzin yakmistir ?:cherry:

İzmir İl Temsilcisi
Elinize saglık çok güzel bir gezi olmuş yapılan gezi ve paylaşılan bir emek mevcut :) En yakın zamanda tanışmak dilegiyle hoşçakalın :cat:

Muhteşem bir gezi olmuş emeğinize sağlık yakın zamanda Yamaha Virago 535 motorumu sattım ve enduro ya geçiş yapmak istiyorum şuana kadar almak için incelemiş olduğum motorlar şuan sizin kullandığınız motorlardı bu motorların üçünü bir arada gezide izlemek bana oldukca heyecan verdi umarım yaz gelmeden bu modellerden birini alacağım kazasız belasız geziler diliyorum birlikteliğinin daim olsun...

Muhteşem bir gezi olmuş emeğinize sağlık yakın zamanda Yamaha Virago 535 motorumu sattım ve enduro ya geçiş yapmak istiyorum şuana kadar almak için incelemiş olduğum motorlar şuan sizin kullandığınız motorlardı bu motorların üçünü bir arada gezide izlemek bana oldukca heyecan verdi umarım yaz gelmeden bu modellerden birini alacağım kazasız belasız geziler diliyorum birlikteliğinin daim olsun...
insallah istegin olur kardesim,güzel yorumlarin icin ayrica tesekürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar