Arkadaşlar fuarda cbr250'nin fiyatı galiba 12.750 olmuş??? Gider 600 alırım içim yanmaz. Ama cbr250 o paranın motoru değil! 11'e kadar eyvallah dedik ama yok. Cbr'a o parayı vermem! O kadar parayı hak ettiğini de düşünmüyorum.
Arkadaşlar fuarda cbr250'nin fiyatı galiba 12.750 olmuş??? Gider 600 alırım içim yanmaz. Ama cbr250 o paranın motoru değil! 11'e kadar eyvallah dedik ama yok. Cbr'a o parayı vermem! O kadar parayı hak ettiğini de düşünmüyorum.
etmiyor emin ol basit bir 250 lik.
Başak geçiyolar bizle::facepalm::
Abi ben vermem yani mantıklımı sence? Sen öyle bir yorum yapmışsın ki, dediğimle dalga mı geçtin, bana hak mı verdin anlamadım
HAhaha kahkaha attım yav![]()
yok can ciddiyim, etmiyor, yani etmez, verilmemeli, alınmamalı, yazık günah dünya para neredeyse ilk çıktığının iki katına geldi can, şaka yapıcak tarafımı var, basit bir 250cc motor..
CBR 250 ye hiiç lafım yok, benim gözümde hala her yönüyle en güzel 250 lik ama Honda' nın bu yılki fiyat politikası berbat bence, bmw, ktm , suzuki... gibi firmalarla yarışıyor hatta belli alanlarda takıyor bile.
Mantıklı, hesaba kitaba gelip bizi başka bişey bakınırken hep bi üste çeken Honda dan eser yok.
NC 750 liste başını çekiyordu ama 25.000 TL olduğunu görünce tövbe ettim, 2. el alıp önceden canı yanmış birine faydam olabilir en fazla onuda zamana bıraktım tabanvaya devam :cherry:
Soruyorsun Euro yükselmişmiş... SH300 e yükselmedi de CBR a mı yükseldi Euror:
Servis ağı, garantisi, muattabı falan diyorlar sorduğumda, e zaten bu sebepten Pulsar 200 6000 küsur lirayken gidip 9-10.000 liraya Honda almaya razıyız.
Yok abi gözü kapalı alacak adamı caydırmayı bile başarıyorlar ya daha diyecek bişey bulamıyorum.
NC beklerken beyaz bi CBR çıkarsa öyle bi karar da alabilirim, zaten bi anda oldu bittiye gelmişti satışım ama sıfır almiycam inat ettim :rendeer:
ninja uzar gider ama, oda yakıyo, ben şimdi işe gidip geliyorum, aylık maximum 250 lira benzin masrafım oluyor, tamam honda sıfır alınmaz doğru ama yakıtta ve sorunsuzlukta da bir tık önde ninjadan orasıda gerçek şimdi... hee biraz benzin ucuz olsa bende ninja alırdım emin ol![]()
Ha bu arada Honda motosikletlerin garantisi 4 seneye çıkmış. Pazarlık yaparken ikide bir bunu söyledi satış elemanı. Honda'nın garanti politikası nasıl acaba? Ota püsüre kullanıcı hatası diyorsa 8 seneye de çıksa bir şey değişmez ama garantinin hakkını veriyorsa aradaki fiyat farkına değer bence.
Buralarda bizden çok daha zeki bir kaç arkadaş vardı.
"Videosu bile var cbr250 yeni kasası gelecek" diye reklam yapan video inceleme uzmanları.
"Satış elemanları size eski kasayı satmak için yeni kasa geleceğini söylemiyor, sizi kandırıyor" diye akıl veren ticaret erbabı saygı değer arkadaşlar. Nerelerdesiniz sizi piste davet ediyorum. Saygılar..
Yok abi cbr sorunsuz değil sen biliyorsun egzantrik problemini. Ninja'da hiç bir kronik sorun yok. Efendi kullandıktan, gaza gelmedikten sonra ninja da 3,5-4 lt arası yakıyor![]()