Merhaba
Forum içerisinde küfür içerikli mesaj, karikatür vb. içerik paylaşılması yasaktır. Bu tarz mesajlar siteden kaldırılır.
Sansürlü de olsa esprili karikatür de olsa küfür yasaktır. Devamlı bu tarz mesaj gönderen üyeler uyarılır, devamında ise ceza alır.
Slayerrr adlı kullanıcı paylaştığı karikatür yüzünden ceza almış değil. İlgili karikatürün olduğu mesaj moderatörler tarafında silinmiş
herhangi bir ceza verilmemiştir.
Mesajının silinmesi üzerine Slayerrr adlı kullanıcı konuya aşağıdaki mesajı yazmış ve bu mesajı yüzünden ceza almıştır, verilen ceza, ceza puanı sisteminde yer alan 10 puanlık cezadır. Bu ceza puanı yüzünden üyeliği otomatik 3 gün süre ile kapatılmıştır.
Ceza almasına neden olan mesaj:
Üyeliğinin kapatılması üzerine farklı üyelikler alıp siteye giriş yapıp site yöneticilerine hakaret amaçlı birçok konu başlığı altına mesajlar yazmış, bunun üzerine açmış olduğu tüm üyeliklerd e kapatılmıştır ve 3 gün ceza almış olduğu Slayerrr adlı kullanıcını cezası süresiz yasaklama olarak değiştirilmiştir.
Forum kuralları tüm üyeler için geçerlidir, belirtilen kurallar tüm üyelere aynı şekilde uygulanmaktadır.
Saygılar
İlgini forum kuralları
1.2.14. Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır.
1.1.5. Siteye farklı kullanıcı adları altında birden fazla üye olunamaz. Tespiti halinde mesajlar silinir, üyelikler üye isimleri sistemden süresiz uzaklaştırılır.
Anladım, gazetelerde bile yayımlanabilen sansürlü bir karikatür yassah ama ben motorla nasıl hatun kaldırırım tarzı rencide edici başlıklar yassah değil.
Ayrıca beni de banlamışsın, küfürlü içerik nedeniyle. Şimdi alakasızlığa gelelim bu senin mesajın:
"Slayerrr adlı kullanıcı paylaştığı karikatür yüzünden ceza almış değil. İlgili karikatürün olduğu mesaj moderatörler tarafında silinmiş
herhangi bir ceza verilmemiştir.
Buyrun 3 gün banlanma nedenim:
"Mesajınızın içinde yer alan küfür içerikli resim paylaşımı yüzünden ilgili mesajınız silinmiş ve ceza puanı almışsınız."
Bu da capsi:
http://imageshack.com/a/img593/8246/9ih8.jpg
Ne demiştin erhan? Slayerrr paylaştığı karikatür için ceza almış değil, peki ben neden aynı karikatür için 3 günlük ban yedim Erhan? Cevabın var mı erhan?
Cevabın karikatür olamayacak di mi erhan? İnsan tükürdüğünü yalamaz di mi erhan?
Sana tipsiz dediğim için mi banladın erhan? "Tipsiz" de mi küfür erhan. Sana tipsiz dediğim için beni banladıysan gerçekten TİPSİZSİN erhan.
Motorumu ilk aldığım zamanlarda foruma girerdim. Zamanla anladım ki forumun çoluk çocuk yuvası erhan. Hep aynı sorular (ybr mi cbf mi, yeni motor alacam yardım cart curt). Uzun zamandır tek bir mesaj bile atmamıştım erhan, taki yaptığın bu saçmalığa kadar.
Burası senin forumun istediğini yaparsın tabi ama dönüpte bana forumda kurallar var biz bu kurallara göre hareket ediyoruz tarzı cevaplarla mesajlarla gelme. Çok bariz belli ki burası benim forumum istediğimi atar, istediğim mesajı silerim diyorsun.
Ben de sana eyvallah al formunu başına çal diyorum.