motoru çok fazla zorlarsan. devamı konuda

GüvenYahya, Çocukçagizi niye her konusmanda tersliyon? :)
135 yine iyi 180 basanlar var :D

yahu bildigin apece işim olmaz. gitsin diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Motor yeniyken YAHYA..Motor patladımı YAHYA ABİ :p (En sevdiğim sahne)

abi akşam akşam güldürdün beni allata seni güldürsün inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

yahu iş motorda değil iş kullananda ( böyle diyince mobyletle 180 gidenlerden bahsetmiyorum hakkıyla kullananlar) ben bu işe merakla başladım mobylet tamir ettim tigere rektefiye yaptım yaşım 17 paralı parasız yaptım yaparım o bir altın bilezik bu süre zarfında şunu gördüm çinliler fiyata göre iş yapıyor 1800 tl lik agk tamir ettim inanmazsınız ama 66.900 falandı üst kapak açılmamış bile kullanan adam çanakkale trabzon çanakkale antalaya yapıyor ama bir apacide ki drift max 25.000 pitti bofur bofur yag yakıyor yazık ana baba parası kim bilir babası kaç gece çalıştı oğlunu mutlu edebilmek için
ÇİN MALI MOTOR KÖTÜ DEĞİLDİR. YERİNDE KULLANILDIGINDA

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1965027_720712531282125_545876927_n.jpg

6 yıl cub 1 yılı aşkında fotodaki motoru kullanıyorum.10500 km deyim.Her iki motorumda da keyfi ve gerekli harcamalar(yağ,benzin,lastik vs.) dışında para harcamadım.Çin malları hakkında yapılan şikayetlerin hiç birini yaşamadım.Kaç CC motor kullandığımın farkındayım.Bu önemli bir ayrıntı bence:)

Hocam neredeyse kampüse gelmişsiniz :)

yahu bildigin apece işim olmaz. gitsin diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

abi akşam akşam güldürdün beni allata seni güldürsün inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

yahu iş motorda değil iş kullananda ( böyle diyince mobyletle 180 gidenlerden bahsetmiyorum hakkıyla kullananlar) ben bu işe merakla başladım mobylet tamir ettim tigere rektefiye yaptım yaşım 17 paralı parasız yaptım yaparım o bir altın bilezik bu süre zarfında şunu gördüm çinliler fiyata göre iş yapıyor 1800 tl lik agk tamir ettim inanmazsınız ama 66.900 falandı üst kapak açılmamış bile kullanan adam çanakkale trabzon çanakkale antalaya yapıyor ama bir apacide ki drift max 25.000 pitti bofur bofur yag yakıyor yazık ana baba parası kim bilir babası kaç gece çalıştı oğlunu mutlu edebilmek için
ÇİN MALI MOTOR KÖTÜ DEĞİLDİR. YERİNDE KULLANILDIGINDA

Yaşından büyük bir olgunluk var sende,aynen devam :wiinkk:

Düzeltipte değil düzeltipde olacak p,ç,t,k ünsüzü b,c,d,g ye dönüşür. Decati yazmak markanın ismini bilmemek fakat yerine fakar yazmak klavye hatası demek. Bak en azından ben klavye hatası yapmışım sen ise yanlış yazmışsın. İlle de birisine güleceksen o kendin olmalısın.

Canerol arkadaş doğrusunu yazmış.

İlkokul 5. sınıf Türkçe kitabının ''Sert sessizlerin benzeşmesi'' kısımına bakarsanız doğru yazım şeklinin 'düzeltipde' değil 'düzeltipte' olduğunu görürsünüz.

Ayar vermeye çalışırken ayarın babasını yemeyelim lütfen. :p

Here are some definitions of terms:

Kelime sonlarında bulunan sert süreksiz ünsüzler (p, ç, t, k ) ünlü ile başlayan bir ek aldıklarında yumuşayarak “b, c, d, g (ğ)” ye dönüşürler. Bu kurala ünsüz yumuşaması denir. Yukarıdaki kelimede ünlü ile başlayan bir ek yoktur. Aksine ünsüzle başlayan bir ek almıştır.

H,ş,f,ç,t,s,k,p ile biten kelimeler 'de' bulunma hal ekini aldıklarında burada (sadece 'd' değil c ve g de olur) bulunan 'd' harfi sertleşerek 't' halini alır.

Bu sessiz harfleri akılda tutabilmenin 2 kolay yolu: Hoşafı iç tası kapa ( seslileri at ) yada Fıstıkçı şahap (seslileri at)

Sonuç olarak doğru yazım: 'düzeltipte'

Okuyan tüm arkadaşlara tişikürler.

Canerol arkadaş doğrusunu yazmış.

İlkokul 5. sınıf Türkçe kitabının ''Sert sessizlerin benzeşmesi'' kısımına bakarsanız doğru yazım şeklinin 'düzeltipde' değil 'düzeltipte' olduğunu görürsünüz.

Ayar vermeye çalışırken ayarın babasını yemeyelim lütfen. :p

Here are some definitions of terms:

Kelime sonlarında bulunan sert süreksiz ünsüzler (p, ç, t, k ) ünlü ile başlayan bir ek aldıklarında yumuşayarak “b, c, d, g (ğ)” ye dönüşürler. Bu kurala ünsüz yumuşaması denir. Yukarıdaki kelimede ünlü ile başlayan bir ek yoktur. Aksine ünsüzle başlayan bir ek almıştır.

H,ş,f,ç,t,s,k,p ile biten kelimeler 'de' bulunma hal ekini aldıklarında burada (sadece 'd' değil c ve g de olur) bulunan 'd' harfi sertleşerek 't' halini alır.

Bu sessiz harfleri akılda tutabilmenin 2 kolay yolu: Hoşafı iç tası kapa ( seslileri at ) yada Fıstıkçı şahap (seslileri at)

Sonuç olarak doğru yazım: 'düzeltipte'

Okuyan tüm arkadaşlara tişikürler.

gece gece güldürdün beni yaaa :))

Motoru çok fazla zorlarsan ne oluyormuş diye merak edip geldim şuanda dil bilgisi dersinden çıkıyorum. :queen:

Knoa6g.jpg
[/url][/IMG]

buda benim drift 17000 kmyi aştı daha bi kez yolda kalmadım 300 400 km uzun yollar yaptım sıkıntı çıkarmadı daha 8 aylık yağına bakımına dikkat ettiimi hiç bir sorun çıkartmazlar :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fakat düzeltip de Ducati yazamadınız. :mrgreen:

Ya benim manifolt patladı geçenlerde o gün bu gündür yola çıkarken içimde hep bir korku var 2 adım öteden fazlasına gidemiyorum :(

yahu arkadaşlar korkmayın ya ben mobyletle çanakkale edirne tekirdağ lüleburgaza gittim geldim 2 zamanlı airsal 70 cc idi siz 4 zamanlıdan korkuyonuz cbf de cin malı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar