Haftaya cumartesi-pazar yani. Ayın 1-2 si 12.30 dan sonra boşum.
Gezi varmı gezi)
Alıcağın ürünün adına göre fiyt değişikliliği olabilir fakat 3-5 oynar en fazla. Çekirge yolu üzerinde ki motomax'a uğramanı tavsiye ederim ya da yeni yalova yolunda (Beşyol) 3-4 tane gördüğüm kadarıyla motosiklet ile ilgili dükkanlar var aydınbisiklet felan var ordan da temin edebilirsin alcağını.Arkadaşlar merhaba.
Cuma akşamı eğitimde ilk defa görüşmüştük. İsim olarak birbirimizi pek tanımasak ta sima olarak bir fikir edinmişliğimiz olmuştur muhakkak.
İnternetten araştırmalarım ve sizlerinde tavsiyeniz ile cumartesi günü 2012 model Tvs apache siparişimi vermiş bulunmaktayım. Motor ile birlikte en kısa sürede lazım olacak servisten almam gereken fiyatı hesaplı ne önerirsiniz? (zincir temizleme spreyi v.b.)Yoksa başka bir yerden mi almalıyım?
Birde kask,mont,eldiven gibi ekipmanları fuardan almayı düşünüyordum. Sanırım fuara gidemeyeceğim.
Öncelikle kaska ihtiyacım olduğundan Bursa'da nereyi tavsiye edersiniz?(200-450 tl.civarı)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba.
Cuma akşamı eğitimde ilk defa görüşmüştük. İsim olarak birbirimizi pek tanımasak ta sima olarak bir fikir edinmişliğimiz olmuştur muhakkak.
İnternetten araştırmalarım ve sizlerinde tavsiyeniz ile cumartesi günü 2012 model Tvs apache siparişimi vermiş bulunmaktayım. Motor ile birlikte en kısa sürede lazım olacak servisten almam gereken fiyatı hesaplı ne önerirsiniz? (zincir temizleme spreyi v.b.)Yoksa başka bir yerden mi almalıyım?
Birde kask,mont,eldiven gibi ekipmanları fuardan almayı düşünüyordum. Sanırım fuara gidemeyeceğim.
Öncelikle kaska ihtiyacım olduğundan Bursa'da nereyi tavsiye edersiniz?(200-450 tl.civarı)
Samet ozkan tesekkur ederim.Alıcağın ürünün adına göre fiyt değişikliliği olabilir fakat 3-5 oynar en fazla. Çekirge yolu üzerinde ki motomax'a uğramanı tavsiye ederim ya da yeni yalova yolunda (Beşyol) 3-4 tane gördüğüm kadarıyla motosiklet ile ilgili dükkanlar var aydınbisiklet felan var ordan da temin edebilirsin alcağını.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
2006 model ybr'mdeki yuvarlak kafa farı değiştirmek istiyorum. İnternet üzerinden alıcam. Orjinal olup olmadını nerden anlayabilirim, birde orjinal ile ithal farın arasında ki fark nedir ?
Bu orjinal olanı 35.40 TL.
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...l-ybr-1kalite/
Bu ise ithal olanı 21 TL.
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...k-2005-ms162
Merhaba Felis Leo.Kirmizi olmayinca mecburen mat gri siparis verdim.Merhaba, hayırlı olsun öncelikle, gri aldın galiba,
zincir gazyağı ile temizlenip sprey zincir yağı ile yağlanırsa temiz oluyor sakın çıkmış motor yağı kullanma berbat oluyor görüntü,
LS2 ff370 kullanıyorum ben çene açılabilir ve çok kullanışlıdır tavsiye ederim 220-240lira gazcılarda tekyıldız ticarette var ve burada mont eldiven ve diğer aksesuarlarda var peşin alımda iyi indirim yapıyor bunun yanında çekirge caddesinde motomax var oradada uygun malzeme var kredi kartına taksitle alabilirsin
gazcılarda ömürbozanın arasında tek yıldız var kask vs alışverişlerin için orayı önerebilirim uygun fiyatlı başka yerde 170 tl satılan LS2 kaskı 120 tlye almıştım
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah gri iyidirArkadaşlar merhaba.
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah gri iyidir![]()
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah gri iyidir![]()
Arkadaşlar merhaba.
Mont ve eldiven için çekirge yolundaki (stadın 50 mt gerisi) motomaxı öneririm. Kask için ise motomaxın hemen bitişiğindeki adını hatırlayamıcam yeri öneririm. AGV ve bazı kask mpdelleri mevcut. FİYAT - KALİTE orantısı en iyi yerlerdir. Kredi kartına taksit , indirim felanmuhabbetçi insanlar. Tavsiye ederim.
Ayın 2'si benim için de uygun Berkut yapalım bir plan da gezelim![]()