[Bursa - MT]

Pazar günü bence yağmur yağmaz da bence güzergah bu risk için biraz fazla uzun :) sonra yağmura yakalanmayalım :)

cumartesi pazar bana farketmez :) ben sadece güzergah tavsiye ettim tabikide başka güzergahlarda olabilir. yanlız dikkat edelim son 3 buluşmadada yarım saatlik tur yaptık hesapta motor gezisine cıkıyoruz piknik yapıyoruz dönüyoruz :D

Cumartesiye kayarsada zakir gelemiyor .
Brn karışmıyorum siz halledin artık :):
Ortak nokta bulalım :))

GEziye katılıcak olanlar herkez için uygunsa cumartesi olsun gezi %100 katılırım.
Cumartesi gelemicem diyen olursa pazar gününde kalsın.
Cumartesi alalım yagmur yagarsa pazar a atar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Cumartesiye kayarsada zakir gelemiyor .
Brn karışmıyorum siz halledin artık :):
Ortak nokta bulalım :))

He ozaman pazar iyidir. Ben durma bakarım gelebilirsem gelirim.

Tolga abi 200km yol yapmışsın o gezide :)
200 kmye ne belim dayanır ne sırtım cbr da :)

Eğer illa o rota derseniz bu sefer resimlerle yetinirim bende ozaman yapıcak birşey yok :)

1.85 boyla lisede okuyup ilköğretim sıralarında oturunca bel ve sırt ağrısı normal oluyor.
Beni yoran motor değil oturuş pozisyonu.
Bununda çözümü cbr ı satıp V-strom almak.

Günaydın millet.
Madem mesafe çok uzun geldi Bursa kumla turu atarız yine çaybahçesi falan takılırız 65.km yol 45 dk sürer. cumartesi pazar herkez fikrini yazsın sayı fazlalıgına göre gün belirleyelim...

Yeni rota iyi ne uzak ne yakın.Tam ortasında karar.Büyük kumlaya kadar gideriz ordan döneriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Bridgestone'un facebook sayfasında düzenlediği ücretsiz fuar davetiyesi gönderme formunu facebooktan doldurmuştum az önce kargo ile fuar davetiyesi geldi hiçbir ücret ödemeden.BEn fuara gitmiyorum vazgeçtim fakat burdan arkadaş bilet soruyordu bulamadıysa ona vericem tek kişilik bulmuş ise gidicek birine veririm burdan.

Berkut acil degistirmen lazım :)

Bende fuara gidemiyorum, motomaxa yeni ekipman almaya gitmessem gelirim bende geziye

Bu sefer Selim abiyi satıyorum mecburen.
Artçı alınca belim ciddi ağrıyor cbr da, 100 km de az değil o yüzden artçı alamayacağım.

Selim abiyi devr alan varmı :)
V-strom alana kadar artçı almayacağım büyük ihtimalle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar