arkadaşlar merhaba gis parkta bu motosikletlerden kullandıklarından bunda öğrendim ve incelemelerimle fiyat olsun yakıt olsun dediğiniz gibi çok iyi başlangıç motoru olarak alıcamda motosiklet hakkında bakımıdır zincir yağlamadır hiçbir bilgim yok. Hatta umarım 2. el bulurum 0 a plaka ücreti vs. vs. verip geçiş motoru olacagı ıcın satmakla ugraşmak ıstemıyorum ya bulunmuyor istanbulda gördugum kadarıyla.
ilk merak ettiğim yakıt olayını nasıl hallediyorsunuz yakıt göstergesi yok motosiklette
kararınız hayırlı olsun. zincir bakımında pek bir şey yok, zaten motorun zincir bakımı dışında pek bir bakımı da yok

bakımlarını kendiniz yapmak isterseniz, motorda yağ filtresi yok, hava filtresi de temizlenip tekrar takılıyor. nasıl yapılacağı servis kitapçığında anlatılmış ancak benim de elim pek yatkın değildir, denemedim. zaten daha oralara gelemedim, motor 1600 km.de. uzun aralıklarla subap ayarı vardı yine kitapçıktan hatırladığım kadarıyla. yani periyodik bakımlar arası zinciri 300-500 km'de bir yağlayıp arada bir de temizlerseniz, her sürüş öncesi şöyle bir genel lastik, fren, yağ vs. kontrolü dışında pek bir şey yapmanız gerekmiyor. ben zinciri az az ve sık yağlıyorum, uzamaya gevşemeye rastlamadım.
yakıt kontrolü olarak ben şöyle bir sallıyorum motoru, şıkırdarsa az benzin kalmış demektir, tok bir sallanma sesi gelirse daha vardır

10 litre depo var, menzil 400 km'den az değil.