Honda Honda CBR 650F (Yeni)

Tam üstüne bastın ayağını çek lütfen... 21.000TL cbr 500r ve diğer cb500x e istiyorlar. bizde toplu alalım dedik rakamlar aşağı gelebilir.
CBR 650 F alacaklar lütfen birlik olalım adetli gidip tek bayiden alalım. Şuan 3 kişiyiz. yok mu almayı düşünen?

fiyat hakkında bilgi geldi mi ? ben açıkçası 20bin liraya kadar minimum bir 2011 model 600f almayı düşünüyorum ancak bunun fiyatı 1-2 daha yukarıysa onuda bir şekilde düşünebilirim belki. Hem toplu alacak olmanın verdiği avantaj muhakkak olacaktır diye düşünüyorum.

fiyat hakkında bilgi geldi mi ? ben açıkçası 20bin liraya kadar minimum bir 2011 model 600f almayı düşünüyorum ancak bunun fiyatı 1-2 daha yukarıysa onuda bir şekilde düşünebilirim belki. Hem toplu alacak olmanın verdiği avantaj muhakkak olacaktır diye düşünüyorum.
Gizli bir fiyat verdiler bana ama buradan yazmak yanlış olur. 3 adet alacağız kişi sayısı artarsa tek bayiden çok güzel indirimli alabileceğiz ama fuarda sipariş geçme şartları var...

Gizli bir fiyat verdiler bana ama buradan yazmak yanlış olur. 3 adet alacağız kişi sayısı artarsa tek bayiden çok güzel indirimli alabileceğiz ama fuarda sipariş geçme şartları var...
dediğim gibi bir aralığa tekabül edecek bir rakamsa bende açıkçası düşünüyorum dediğim gibi. Hayırlısı diyelim ozaman

herne olursa olsun 600f i herzaman sevmısımdır ( fıyat yakıt saglamlık ) ideal bir motordur.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi ton şey yazıp sildim en son buna karar verdim ben hayır diyorum :D

Bu motosiklet 1 ay içinde ülkemize gelecekmiş fakat ne fiyat belli ne de hangi renk geleceği =)

Eğer ki uygun bir fiyattan gelirse 649 cc olması nedeniyle vergiden de tasarruf olacağı için insanın aklının bir köşesinde yer edebilir, Hayırlısı

Bu motosiklet 1 ay içinde ülkemize gelecekmiş fakat ne fiyat belli ne de hangi renk geleceği =)

Eğer ki uygun bir fiyattan gelirse 649 cc olması nedeniyle vergiden de tasarruf olacağı için insanın aklının bir köşesinde yer edebilir, Hayırlısı

HONDA ESENGULE SORDUGUMDA GELMICEGINI SOYLEDI VE GELIRSEDE FIYATI 26000 SEVIYESINDE OLUCAKMIŞ BUYUK IHTIMALLE 500 SERISI ICIN GELMICEK GELIRSEDE FIYAT COK YUKSEK ACIKCASI

HONDA ESENGULE SORDUGUMDA GELMICEGINI SOYLEDI VE GELIRSEDE FIYATI 26000 SEVIYESINDE OLUCAKMIŞ BUYUK IHTIMALLE 500 SERISI ICIN GELMICEK GELIRSEDE FIYAT COK YUKSEK ACIKCASI

Ben Esengüle sormadım sanırım fakat İstanbul içindeki 4-5 bayiye telefon açıp sorduğumda Nisan-Mayıs gibi geleceklerini söylediler yalnız fiyat henüz belli değişmiş, hangi renk geleceği de şans yani. Ayrıca çok fazla da gelmeyecek sanırım. 500R 21 bin iken bu kaç para olur derseniz fikrim yok.

Ben Esengüle sormadım sanırım fakat İstanbul içindeki 4-5 bayiye telefon açıp sorduğumda Nisan-Mayıs gibi geleceklerini söylediler yalnız fiyat henüz belli değişmiş, hangi renk geleceği de şans yani. Ayrıca çok fazla da gelmeyecek sanırım. 500R 21 bin iken bu kaç para olur derseniz fikrim yok.

27,750 tl .

2013 model nokta hatasiz sadece uzun yolla kullanilmis 2300 km de kirmizi beyaz 600f motorum satiliktir arkadaslar.. 1000 bakimi yetkili serviste yapilmistir.. Fiyat 24.300 tl ilgilenenler 554 862 4649 dan ulasabilir.

xj6 diversion'nun honda'sı gibi.Zevkler de tartışılmaz da bazen düşünüyorum honda bu kadar kötü bi dash yapmaya cidden kasıyor mu, yeni kasa 600f inde çok kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar