Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İzmir İl Temsilcisi
Valla Kardeşim hayırlısı artık ya.Memnuniyetsizlikten değil tamamen belirttiğim nedenlerden dolayı.Yani büyük oran kendimden fedakarlık yapıyorum kardeşlerim için.

Aynı şeyleri düşünerek aslında bende ss'den vazgeçtim diyebilirim kız arkadaşımla yolculuk yapmak benim için bambaşka bir duygu.

Kendi konforumda tabi :)

Fakat gv250de çok iyidir bu konuda sürmüş ve test etmiş biri olarak ben özellikle artçı konforunu begenmiştim seleside rahattır yada mct'den sonra bana çok rahat gelmişti bilemıyorum :)

Şimdilik keyfimiz iyi yorulmadan yolculuk edebiliyoruz :)

http://imageshack.com/a/img577/4883/tcer.jpg

Son düzenleme:
Valla Kardeşim hayırlısı artık ya.Memnuniyetsizlikten değil tamamen belirttiğim nedenlerden dolayı.Yani büyük oran kendimden fedakarlık yapıyorum kardeşlerim için.

hayırlısı ugurum sen sat 600f i sana guzel bır motor bakalım
Aynı şeyleri düşünerek aslında bende ss'den vazgeçtim diyebilirim kız arkadaşımla yolculuk yapmak benim için bambaşka bir duygu.

Fakat gv250de çok iyidir bu konuda sürmüş ve test etmiş biri olarak ben özellikle artçı konforunu begenmiştim seleside rahattır yada mct'den sonra bana çok rahat gelmişti bilemıyorum :)

cem ALLAH mutlulugunuzu daim etsin =)

1 sene mct 2 sene gv 250 kullandım desem :queen:
gv 250 kesinlikle çok güzel makine..dönüp dolaşıp ona gelirsem şaşırmam :mrgreen:

Önemli olanda bu zaten hem kendiniz hemde artçınız yorulmayacak :cat:
Kazasız sürüşler :cat:

1 sene mct 2 sene gv 250 kullandım desem :queen:
gv 250 kesinlikle çok güzel makine..dönüp dolaşıp ona gelirsem şaşırmam :mrgreen:

Önemli olanda bu zaten hem kendiniz hemde artçınız yorulmayacak :cat:
Kazasız sürüşler :cat:

600 un tadına bakınca 250 cc az gelır . hadı bakalım hayırlısı. ama bence sen fazerı alırsın gıbıme gelıyor :D

İnş. Kardeşim ,Sağol iyi dileklerin için :cat:

rıca ederım ne demek

dostum mct lerın fıyatını gordun mu sahibinden.com da bır tane sıfır var adam 5,500 tl yazmıs. ıkıncı ellerıne 3-4 mılyar ıstıyorlar bunlar cıldırmıs olmalı :D benım motorda celık jant sıfır ırc lastıkler xenon far on cam alarm 3 lu stop vs vardı belkı hatırlarsın ozel cıvılı depo kılıfı fılan ben 3e satana kadar gobegım catladı ( caktırma bende cok ıyı sattım ) sımdı mıllet 4 mılyar ıstıyo bombos mct ye =)

rıca ederım ne demek

dostum mct lerın fıyatını gordun mu sahibinden.com da bır tane sıfır var adam 5,500 tl yazmıs. ıkıncı ellerıne 3-4 mılyar ıstıyorlar bunlar cıldırmıs olmalı :D benım motorda celık jant sıfır ırc lastıkler xenon far on cam alarm 3 lu stop vs vardı belkı hatırlarsın ozel cıvılı depo kılıfı fılan ben 3e satana kadar gobegım catladı ( caktırma bende cok ıyı sattım ) sımdı mıllet 4 mılyar ıstıyo bombos mct ye =)

yuhh sanki gv 250 satıyor adam :queen:
evet senin makineyi hatırlıyorum :mrgreen:
valla gv den sonra pek bakmadım açıkçası mct ye :mrgreen:

Nisan sonu hayırlısıyla borcumu bitirip en az 2011 model bir 600F niyetindeyim eğer temiz bir R6 bulamazsam. Artık forumu hergün takip etmekten yarı 600f çi oldum bile :)

daha genis lastik duzlukte sana daha stabil bir surus saglar ama virajda + bir etkisi olmaz hissedilen sadece psikolojik bir etken

Zaten daha geniş falan da görünmedi,sadece lastiklerin yeni oluşundan kaynaklanan,bildiğimiz
+ etkiler meydana geldi.Mesela y0ol tutuşu çok değişti.
Fakat çok çeşitli lastikler kullanmış biri olmadığımdan çok yorum yapmam
zaten doğru olmayacaktır.

honda 600 fa 2011 için egzoz taktım akrapovic sesi hiç etkilememişti demişti bir arkadaş
netten videolara baktığımda dediği gibi orjinal egzoz ile akrapovic*ixil sesleri aynıydı
orjinalini takmıştı sonra tekrar

bu arkadaşımız two brothers takmış çok güzel sesi var kendisi forumda paylaşım yapıyordu göremiyorum bayağıdır.
böyle ses almak için katalizör iptali mi gerekiyor
http://www.youtube.com/watch?v=HrAu5_22l5g

Dogrudur. Yaklasik 10kg bir katalizor mevcut fa da.iptali ile makine ses vd agirlik olarak cok degisio :) garanti bitsin ben de iptal edecegim.yalniz sanayide apaciler kirio icini.aman diyeyim.1500tl :))

Arkadaskmiz izmirden sonpol bu arada.

Motorumu dün teslim ettim.

Bugün arkadaş 60-70km uzun yol yaptıktan sonra parketmiş. Geldiğinde kontağı açınca sinyallerin dördüde yanıyormuş, marşa basıyor, motor çalışıyor ama gazı bırakınca motor stop ediyormuş.

Kadrandaki mavi uzun far ışığı kısa fardayken sönük yanıyormuş. Uzuna alınca parlak yanıyormuş. Fakat farların ikiside yansıyormuş.

Nolmuş olabilir?
Uzun far ampülü patlamış olabilir acaba?
Yoksa farklı birşey olabilir mi? Daha önceden böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Geçmiş olsun enxdesign;
söylediğin olay başımaza gelmedi.Kimse bir şey yazmamış bende sadece teselli babında yazim dedim.

SAyfa boş kalmasın;

sundowner :

ne zaman 600F sayfasına girsem sanki hep aynı fotoğrafları koyuyormuşunuz hissine kapılıyorum nedense :)) makine çok diri duruyor gerçekten hocam .

Dogrudur. Yaklasik 10kg bir katalizor mevcut fa da.iptali ile makine ses vd agirlik olarak cok degisio :) garanti bitsin ben de iptal edecegim.yalniz sanayide apaciler kirio icini.aman diyeyim.1500tl :))

Arkadaskmiz izmirden sonpol bu arada.
Bişi sorucam. Katalizor iptalinin yakıtta etkisi oluyormu ?. Bnde motorumun katalizörunu iptal etmek istiyorum.

Bu arada hornet ile 600fte aynı egzost mevcut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar