Kawa al hyo krank kırmıyor mu 
eskiler kırıyor eskilerKawa al hyo krank kırmıyor mu![]()
Arkadaşlar googlenin altını üstüne getirdim ama bizim motorun türkçe servis kitapçığını bulamadım. Elimde İngizce servis kitapçığı var ama lazım olduğunda çeviri yapmak zor geliyor. Elinde olan veya bulabilecek olan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim.
Elimde ingilizcesi var ama dediğim gibi çeviri yapmak zor geliyor. Bi Türkçesini bulabilsem düğün bayram edicem.Öyle bir kitapçık bildiğim kadarı ile.
Elimde ingilizcesi var ama dediğim gibi çeviri yapmak zor geliyor. Bi Türkçesini bulabilsem düğün bayram edicem.
Aradığım bu değildi. Sen de sonradan farketmişsin. Yine de ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben hyosung gt 250 r almayı düşünüyorum bayadır bu yaz sonuna %100 alıyorum ama 2.el olacak malum fakir adamız. Deneyimi olanlar bu almak istediğimiz motoru ustaya götürdümü usta neyine bakıyor ?
Km ile oynanıp oynanmadığını nasıl anlarım lütfen yardımcı olun aklıma kazıyayım bu bilgileri. Malum 250cc racing olunca 200 km görecem diye motoru öldüren çok insan var
Kaç modeldi motor?Sende de kabahat var.Forumda ben dahil motorunu satan başka arkadaşlarda var.Sırf üç kuruş ucuz olsun diye ne idüğü belirsiz motorlara bakıyorsunuz.Hocam ben ustayla gittiğimde gözlemlediğim uste önde grenajları çatlağına boyasına baktı ön tekerleğin üstünden motorun içine doğru baktı ordan grenajlar ne durumda falan sonra balataları kontrol etti onlar da motorun tam arkasına geçince görünüyor motoru çalıştırdı ısıttı baya bi beyaz duman attı ısındıktan sonra da motor elini egzoza koydu ne kokuyor diye baktı maalesef ki yağ kokuyordu motoru sürsem kim bilir neler bulucam daha gerek yok bence dedi bu şekildeydi benim maceram sonunda üzüldüm ama. Piyasada sağlam Hyosung kolay değil gerçekten eli yüzü düzgün olmasına inanmamak gerekiyormuş bunu anladım ben
O motor 2013 zaten kasinski fabrika çıkışı o şekilde
Evet fark yok kafa,far,renk dışında:cat:2012-2013 arasında kafa grenajı, renkler ve far haricinde hiçbir fark yok galiba değil mi?
Bu dediğin mi yağ yakıyordu?Eğer öyleyse sahibini tebrik etmek lazım nasıl becerdiyse.2012 model 8500 liraydı hocam 3 kuruş ucuzluğundan değil burda satılan motorlar istediğim renkte özellikte değil.