Bu kadar büyütülecek bir olay değil. Milyon tane sebebi olabilir. Gitmek zorundamı?
Gitmeyince bir şeyler tersmi gidiyor? Şu birilerine teslim olma güdüsünü bırakamıyoruz
millet olarak. Yani adam iyi diyorsa gidip alıcaz, değil diyorsa tu kakamı?
Barkın bilgisi ve tecrübesiyle daha az bilgili ve daha az tecrübeli
insanlara çok yayrarlı oluyor bu yadsınamaz ama bir marka kendisiyle çalışmak zorundamı?
MT09 videosunu hatırlayın. Makineyi yere göğe sığdıramadı. Şimdi Yamaha'cı mı oldu?
Kötü bir kaç şey söylese -Bak Yamahayı kötüledi o yüzden istemediler mi diyecektik?
Bana hiç garip gelmedi...Brakın Bayoğlunu bende izliyorum ama şu açıdan düşündünüz mü hiç?? Yamaha yerinde siz olsanız takipçisi 20 bin civarı olan ve bunların büyük kısmı "abi cbf mi ybr mi apache mi?" diye adamı mesaja boğan takipçisi olan adamımı seçersiniz yoksa ntv de sanırım her hafta programı olan aea ye göre nispeten daha fazla kişinin göreceği,kanal değiştirirken bile denk gelip "bu neymiş ya ?" diye merak uyandırabilecek bir program sunucu ve yapımcısınımı çağırırsınız??? Şu da var belki aea motoru çok daha iyi övebilir saffet üçüncüye göre ama motorun lansmanının tvde dönmesi elbette onların daha çok işine gelir...Ben bu konuda eksiklik ya da garip bir durum göremedim.
AEA ın enduro düşmanlığı motorlara değil kullanıcılarına genellikle enduro kullananların kendini bilmiş ukala tipler olduğunu düşünüyor.
Tarafsız yorum yaptığı için lansmanlar a çağrılmıyor bence.Ürettiğim motorun bütün hatalarını söylerse bende çağırmam!
enduro kullanıcılarının çok bilmiş ya da ukala olması motorculuklarından değil genel olarak sosyal yaşantılarından yaptıkları işlerden geliyor. en çok vurduğu bmw r1200gs kitlesi dünyada da dahil kır saçlı, evli çocuklu, paralı kişilerden oluşur. buraya kadar eyvallah.
yalnız enduro kullanıcılarının ukalalığı ss kullanıcılarının apaçilikleri yanında devede kulak. her zaman söylerim. rumelihisarına gidin bir kafeye oturun; geçen on endurocudan dokuzunun kaskı kafasındadır ama geçen on ss çinin dokuzunun kaskı kolundadır. diğerinin ise hiç yoktur.
konuya dönecek olursak; saffeti ipleyen kim. ntvde yayınlanacak reklamı olacak diye götürüyorlar adamı. bir nevi "alo saffet"
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
yanlış anlaşılmasın ss çilere genel olarak bir şey söylediğim yok. sadece bir istatistiği abartıyorum![]()