barkın abiyi eleştirenleri anlamıyorum, ya istediklerini söylemiyor, yada başka bişey var, benim izlediğim her videoda, adam çok net tespitler yapıyor, tamamen doğruları söylüyor, bir iki noktada eksikleri olabilir ama tümüyle samimi bence, hondacı diyorlar ama adamın hondayla ilgisi bile yok, sponsoru olan firma olmamasına rağmen mt09 u öve öve bitiremedi ama... yamahanın ayıbı bu, kusura bakmasın barkın abi onayı önemli motor alımında.
Çok ilginç yorumlar ya nasıl barkın ı eleştiriyosunuz anlamadım.Sevdiği bi motor türü olamazmı,diğerlerinin yokmu yada sizin sevdiğiniz bi tarz yokmu.Söylememekmi lazım yalan mı söylesin adam.Ayrıca kendisinin tiri zafer dediği bi 97 model gs 1200 ü var benim bildiğim.Ve onuda anlatırken şeklini sevmiyorum demişti.Eleştirecek başka bi şey bulun bence.Benim motora başlama sebebimdir seviyoruz yani.Ben şahsen barkın bayoğlu nun incelemediği bir motor almam bütün modeller böyle bilsin.
Barkın abi delikanlı ticari kaygısı olmayan sadece motorcuların daha güvenli daha keyifli motor sürmesini istiyen bir insan. Hondacı mondacı adam marka ayırmadan nesi iyi nesi kötü söylüyor yeri geliyor hondayıda kötülüyor. Motor alıncağı zaman bence kesinlikle Barkın abiye danışılması gerek. Elinden geliyorsa tut kolundan 2. el alıcaksan bırak o baksın motora :thumleft:
Firmaların Barkın abiyi sevmemesi bariz ortada kötüyse kötü der bu adam :bounce: