Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vejihi cam marka-model nedır? direk dark sanırım bu. ben tinted istiyorum ya.kamerada hıc goruntu alamam bunla :)

su var mra marka.bunu alıcagım sanırım.

mra

Cam puig, ben buradan almistim. Aslında guneste cok koyu gorunmuyor en azindan arkasi rahat gorunuyor ama cekim icin cok uygun degil yine de. Göğüs askisi falan gerekebilir.

puıg oldugunu dusundum ben de sagdakı stıckerı gormeyınce belkı dedım baska bır marka mı :)

thanx :)

arkadaşlar belki soracağım soruya cevap verilmiştir ama tüm cevaplara bakamadım malum konu 100 sayfayı geçmiş.
Boyun 190 ve bu motor hoşuma gidiyor, uzun boylu olup bu motoru kullanan varmı? Görüntü güzel oluyormu ve rahat kullanılıyormu? Mümkünse fotoğrafda koyabilirseniz sevinirim.

arkadaşlar belki soracağım soruya cevap verilmiştir ama tüm cevaplara bakamadım malum konu 100 sayfayı geçmiş.
Boyun 190 ve bu motor hoşuma gidiyor, uzun boylu olup bu motoru kullanan varmı? Görüntü güzel oluyormu ve rahat kullanılıyormu? Mümkünse fotoğrafda koyabilirseniz sevinirim.

449. sayfanin son mesajina bir bak istersen.

Arkadaşlar 1 sene önce 150cc ile başladım 15.000 KM tecrübe edindim sizce honda 600f geçebilirmiyim artık sorun yaşarmıyım acaba

Selamlar,

Herkez motosikleti satıyorya ne iş :mrgreen:

Hadi ben SuperSport tarzına hem alışamadım hemde kardeşlerim motosikleti çok sevdiklerinden bu makinede artçı olmak sıkıntı olduğundan üzülerek satıyorum..Alana kadar çok çektim çok araştırdım ama satmaya kalkınca gidiyor meret hemen .Bugün birisiyle anlaştım yarın öbür gün bir aksilik olmaz ise satılacak..

600 F i olan bence kesinlikle kıymetini bilsin.Piyasada cidden temiz (dış görünümden öte ciğeri )bulmak çoooook zor..

En büyük sıkıntım ise ne alacağım :santa: belki tekrar eski gv 250 'ye geri dönerim, belkide başka birşeye.Çok kararsız kaldım :sunny: bakıcaz artık bakalım

Herkeze iyi geceler..Kazasız Sürüşler

Kışın motora pek binmiyorum Fakat bu gün arkadaşlar geldi dayanamadım çıkarttım bi Arnavutköy yaptık geldik
Bu arada hayabusa fena,ondan inip benim motora binince bmx bisiklete binmiş gibi oluyorum.Bu motorda sürekli bindiğim bir motor beni bozuyor,fakat yinede 600 yeterli arkadaşlar hayabusayı yeterince sikarsanız gerçekten "öldürüm seni" diye
uyarıyor.

3yov.jpg

j4sz.jpg

j5vt.jpg

r1gy.jpg

Son düzenleme:
Ben motoru sattım sayılır. Prensipte anlaştık. Tanıdıktan almıştım, başka bir tanıdığa nasip olacak inşallah.

2013 titanyum renk hyosung denk getirirsem uygun fiyata alacağım, yoksa 2012 hyosung alacağım yine.

Kr1VrM.jpg

e7Dbzv.jpg

KPDo9Q.jpg

x9N5yQ.jpg

wMDy7a.jpg

eQ2lqV.jpg

eX6oA6.jpg

wb623V.jpg

KdB2pL.jpg

e5ykJq.jpg

hyosung eskı kasa 600f in alt bayisi gibi :p saka bı yana bende de sempati olustu ıster ıstemez :D 2013 gagası modernıze edılmıs kırmızı-beyaz sarsanıza oradan :p

Kışın motora pek binmiyorum Fakat bu gün arkadaşlar geldi dayanamadım çıkarttım bi Arnavutköy yaptık geldik
Bu arada hayabusa fena,ondan inip benim motora binince bmx bisiklete binmiş gibi oluyorum.Bu motorda sürekli bindiğim bir motor beni bozuyor,fakat yinede 600 yeterli arkadaşlar hayabusayı yeterince sikarsanız gerçekten "öldürüm seni" diye
uyarıyor.

busanın arka lastik inik :)

yeni kasa ile görmüşsün
bunlarda bir önceki kasasından
motoru aldığım günün gecesi ayaktayım burada ama
185871_186570301383930_7319227_n.jpg

burada arka taraftaki arkadaş benden kısa mesela ama boy fena görünmemiş
225272_208659529175007_1758954_n.jpg

bir ay önceki geziden bir fotoğraf
1551922_692542190786736_1194839910_o.jpg

benimde boyum 189 felan umarım yardımcı olur

yeni kasa ile görmüşsün
bunlarda bir önceki kasasından
motoru aldığım günün gecesi ayaktayım burada ama

benimde boyum 189 felan umarım yardımcı olur

çok yardımcı oldu teşekkür ederim. Biraz büyük duruyorsun motor üstünde ama kötü bi görüntü kesinlikle yok.
Bu motor benim için ideal :)

busanın arka lastik inik :)
İkisinin de arka lastikleri patladı.Şöyleki kırk yılda bir camiye girdik,çıktığımızda hayabusa oturmaya yakındı
en yakın lastikçide deliğe vida soktuk.Lastikçi fitil yapmak isteyince lastikleri değiştireceğimizi,fitil olmayacağını söyledik.Mahalleye varalım yeter dedik.Lastikçi dediki "öndeki motoruda vida ile idare etmişsiniz,bunada attık tam oldu"
deyince şok yaşadık bir baktıkki benim motorun arka lastiğinde de saç vidası saplanmış.

Yani ikimizinde motoruna geçtiğimiz yollarda bi yerde nazar değdi.

Sonuçta bu gün ön ve arka lastiklerimi METZELLER Z8 ile değiştirdim arkayı da 190 yaptım.İlk izlenimlerim çok olumlu kullandıkça yine yazacağım.

Son düzenleme:
daha genis lastik duzlukte sana daha stabil bir surus saglar ama virajda + bir etkisi olmaz hissedilen sadece psikolojik bir etken

Selamlar,

Herkez motosikleti satıyorya ne iş :mrgreen:

Hadi ben SuperSport tarzına hem alışamadım hemde kardeşlerim motosikleti çok sevdiklerinden bu makinede artçı olmak sıkıntı olduğundan üzülerek satıyorum..Alana kadar çok çektim çok araştırdım ama satmaya kalkınca gidiyor meret hemen .Bugün birisiyle anlaştım yarın öbür gün bir aksilik olmaz ise satılacak..

600 F i olan bence kesinlikle kıymetini bilsin.Piyasada cidden temiz (dış görünümden öte ciğeri )bulmak çoooook zor..

En büyük sıkıntım ise ne alacağım :santa: belki tekrar eski gv 250 'ye geri dönerim, belkide başka birşeye.Çok kararsız kaldım :sunny: bakıcaz artık bakalım

Herkeze iyi geceler..Kazasız Sürüşler

ugur dostum hayırdır ne satması =( daha yenı aldın motoru hevesını bıle almadan gerımı satacaksın. eger satarsan sana fazer alalım.

ugur dostum hayırdır ne satması =( daha yenı aldın motoru hevesını bıle almadan gerımı satacaksın. eger satarsan sana fazer alalım.

Valla Kardeşim hayırlısı artık ya.Memnuniyetsizlikten değil tamamen belirttiğim nedenlerden dolayı.Yani büyük oran kendimden fedakarlık yapıyorum kardeşlerim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar