Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cbf 150 almaya niyetim vardı son gelen zamdan sonra kafam allak bullak oldu,acilen bir motosiklet almam lazım ybr harika bir motor ama yeni kasa falan gelecek diyorlar,bu konuda bilgisi olan var mı?yeni aldığım motorunda bir ay sonra eski kasa olmasını istemiyorum açıkçası.

2138. Sayfadaki resimlere bi göz atın belki ybr ESD kasasına iyice ısınırsınız ;) hondadan yamaha ailesine transfer edebiliriz.. Şaka biyana honda cbf 150 iyi bir makina ama rakamlar bayağı bi uçmuş galiba.. Gönlünüz hangisinde kendinizi iyi hissettircekse o markada olun.. ;)

2138. Sayfadaki resimlere bi göz atın belki ybr ESD kasasına iyice ısınırsınız ;) hondadan yamaha ailesine transfer edebiliriz.. Şaka biyana honda cbf 150 iyi bir makina ama rakamlar bayağı bi uçmuş galiba.. Gönlünüz hangisinde kendinizi iyi hissettircekse o markada olun.. ;)

şuanki kasayı zaten çok beğendim,bu yıl bu kasa satılacaksa gözü kapalı alacam,dediğim gibi yeni aldığım motorun yüzü bir ayda eskimesin istiyorum.honda daha kalıplı yamaha daha kaliteli,her ikiside güzel motorlar ama bin lira gibi bir fark fazla geliyor honda için.

Kocaeli İl Temsilcisi
cbf 150 almaya niyetim vardı son gelen zamdan sonra kafam allak bullak oldu,acilen bir motosiklet almam lazım ybr harika bir motor ama yeni kasa falan gelecek diyorlar,bu konuda bilgisi olan var mı?yeni aldığım motorunda bir ay sonra eski kasa olmasını istemiyorum açıkçası.

Daha dün yamaha bayii ile görüştüm yeni kasasında fark olmayacağını söyledi sadece beyaz rengi gelebilirmiş motor tamamen aynı olucakmış ama ybrlerede zam geleceğini söyledi . bende cbf alacakken cbf e zam gelip almayanlardanım :) ybr cbf den daha kaliteli motor olarak ama cbf kadarda güçlü değil ve daha ince o yüzden arkadaşlarda ybr alma cbf al diyorlar kafam allak bullak oldu benimde :pr:

Daha dün yamaha bayii ile görüştüm yeni kasasında fark olmayacağını söyledi sadece beyaz rengi gelebilirmiş motor tamamen aynı olucakmış ama ybrlerede zam geleceğini söyledi . bende cbf alacakken cbf e zam gelip almayanlardanım :) ybr cbf den daha kaliteli motor olarak ama cbf kadarda güçlü değil ve daha ince o yüzden arkadaşlarda ybr alma cbf al diyorlar kafam allak bullak oldu benimde :pr:

usta ne zammı gelecekmiş daha deli olacam artık dolar euro düşüyor hala zam peşindeler tam fırsatçılık,ay sonunda fuar var onu beklesem mi yoksa hemen alsam mı çok kararsız kaldım. :sunny:

Kocaeli İl Temsilcisi
usta ne zammı gelecekmiş daha deli olacam artık dolar euro düşüyor hala zam peşindeler tam fırsatçılık,ay sonunda fuar var onu beklesem mi yoksa hemen alsam mı çok kararsız kaldım. :sunny:

kardeşim valla banada ordaki adamda 15 20 günü bulur hatta 1 ay sonra gelir dedi 2014 model ama hiç bir fark olmacağını söyledi 2013 ile . O yüzden 2014 kasasını almak bence gereksiz . Bende senin gibi çok kararsızım :) mıhtemelen bende fuar bitimini bekleyecem ama mart ayında da zam olucakmış honda motora yetkili servis öyle demişti dün . artık olmadı biraz daha para biriktirip yamaha wr 125 x e yönelecem gibi duruyor bakalım ne olucak :)

öncelikle herkese iyi forumlar.. arkadaşlar 2011 model tvs apache kullanıcısıyım lastiklerimi değiştireceğim fakat orjinaller iç lastikli sanırım eski ybr lerde iç lastikliydi iç lastikli olupta onu tubelesse çevirenlerden yorum alabilir miyim herhangi bir sıkıntı falan oluyor mu? sadece sibop değişiyormuş sanırım yanlışsam düzeltin lütfen

öncelikle herkese iyi forumlar.. arkadaşlar 2011 model tvs apache kullanıcısıyım lastiklerimi değiştireceğim fakat orjinaller iç lastikli sanırım eski ybr lerde iç lastikliydi iç lastikli olupta onu tubelesse çevirenlerden yorum alabilir miyim herhangi bir sıkıntı falan oluyor mu? sadece sibop değişiyormuş sanırım yanlışsam düzeltin lütfen

Ben daha önce elektrikli bisikletimin lastiklerini tubelesse çevirmiştim.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Doğru biliyorsunuz sadece siboplar değişiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

Arkadaşlar yan sanayi arka fren balatası tecrübe eden oldu mu?
Orjinali biraz pahalı. Eğer yan sanayi de iş görüyorsa onu almayı düşünüyorum.
Tabi bunun için kullanıp memnun kalmış birilerini bulmam lazım. :)

Benimkinde yan sanayi var hiç bir sıkıntı yok şu an. İlerde sertleşince ses yaparsa onu bilmiyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Sorun olmuyor arka lastiğimi tublesse çevirdim. Sadece sibop değişecek. Yanlız kenarlardan atma olmaması için dikkatlice,işininin ehli bir lastikçi tarafından yapılmasında fayda var. Forumda bu sebepten ötürü kaza yapan bir üye vardı. İstisnai bir durum gerçi ama dikkat etmekte fayda var.

Bf0MQkbIcAEDT3H.jpg

Şükür bugün az gaz verebildik, soğukta kaçamak oldu..

şuanki kasayı zaten çok beğendim,bu yıl bu kasa satılacaksa gözü kapalı alacam,dediğim gibi yeni aldığım motorun yüzü bir ayda eskimesin istiyorum.honda daha kalıplı yamaha daha kaliteli,her ikiside güzel motorlar ama bin lira gibi bir fark fazla geliyor honda için.
ben de 2 hafta önce aldım ybr 125 i, yeni kasası değişmeyecek. söylendiği gibi sadece beyaz rengi gelecek ekstra olarak. Bence al kurtul.

Güzel olmuş eline, emeğine sağlık kardeşim :) Bende ne zamandır fardan yana sıkıntım var akşam sürüşlerinde yolumu iyi aydınlatmıyor bundan şikayetçiyim böyle sis mi alsam yoksa xenon tarzı birşey mi taktırsam diye düşünüp duruyorum. Nasıl memnunmusun gece sürüşlerinde felan ?
Eyvallah çok teşekkür ederim. Fardan daha çok aydınlatıyor yolu. Ama zenon kullanmadım bilemiyorum. Bunun maliyeti 40lira far 10-15de monte ettirsen 55 zenon pahalı. Bir de görüntü meselesi var tabi o da sana kalmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

Bu da son hali

http://i.hizliresim.com/eNZ1OQ.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar