Bu motoron dergisini nerden edinebiliriz?
: :cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cherry::cherry::cherry:D&R carrefour kitapçılar
Motor bike dergiside veriyor persembe cuma gecerli 2 kisilik bilet. Fiyati 7 tl. Ben migrostan aldim dergiyi
Bileti kapıdan alabiliyor muyuz ? Alabiliyorsak ne kadar veriyoruz ?
Sanirim sadece 1 gundur emin degilim. Uzerinde yazan yukarda belirttigim gibihem perşembe hem cuma günü mü geçerli iki kişilik ?
Sizce indirimler haftaici mi yogun olur yoksa haftasonu mu? Ehliyeti almama 1.5 ay var; motoru ise ancak yaza alabilirim o da belki ama simdiden uygun fiyata ekipmanlari toplamak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz bu konuda, hangi gun gitmeli?
ben pazar günü ellerinde kalan ürünlerde çok güzel indirimlere şahip oldum... adamın elinde aynı seriden 3 mont kalmış çoook uygun verdi bizzat arkadaşım aldı.. ama bazı durumlarda ise dışarıdan almak daha avantajlı oluyor... bence fuarın en güzel yanı bütün marka modellerin hepsini deneyip kendine hoş gelen ve beden yapına tam uyan ekipmanı bulabilmen... mesela revit alırken acaba rıcca dahamı güzeldi demiyorsun.. önve birine sonra diyerine bakıyorsun ve istediğini alıyorsun....
Acaba ne yapmali simdi kafam karistiGitme amacin sadece ucuza kaliteli ekipman almak o kadar. Ve 1 gun gitme imkanim olacak sadece. Gerci haftasonu kalabalik olur nefret ederim kalabaliktan.
benim görüşüm gitmekte fayda var...