Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı 2014

Arkadaşlar başka başlığada yazdım.Motoron'a dikkat edin bilet ön tarafta karaktersiz insanlar çalmışlar genelde çoğu satılan yerde.Motorbike dergisinde orta içlerde çalması baya hayvanlık seviyesi gerektirir.Ama jelatin yırtıksa almayın sakın.Şaşırdım valla 7-8 lira içinde ne haller oluyormuş...

Arkadaşlar başka başlığada yazdım.Motoron'a dikkat edin bilet ön tarafta karaktersiz insanlar çalmışlar genelde çoğu satılan yerde.Motorbike dergisinde orta içlerde çalması baya hayvanlık seviyesi gerektirir.Ama jelatin yırtıksa almayın sakın.Şaşırdım valla 7-8 lira içinde ne haller oluyormuş...

En iyisi boşverip direkt internetten alsınlar. + olarak 1 kişilik haftasonu bileti var. Kargo beleş, standart dergi fiyatı. Yormasın kimse kendini boşa :)

bu kadar acizler yani... ne diyeyim valla hayvanlara...

Aynen bide motoronu direk motosikletim com un yerinden aldim dergiden cikmadi bilet.. Yaninda haftasonu bileti verdiler zaten o yeter de iki arkadasima verecektim onlar yalan oldu..

motosikletim com'dan 8,75 Tl'ye dergi siparişi verdim. Kargo ücretsiz 1 kişilik hafta sonu ve 2 kişilik hafta içi için davetiye geldi. Ayrıca hafta içi için geçerli olan davetiye ile haftasonu %50 indirimli girebiliyorsunuz.

Arkadaşlar,

Motosiklet alma sürem Mart sonu - Nisan başı gibi olucak..

Fuar sonrasına denk gelicek, Fuara gelip alma şansım da yok.

sizce fuar sonrası fiyatlar artar mı? azalır mı? acep.....

İnşallah bu katılacağım ilk fuar olacak. HEnüz motorum yok, içimdeki motor korkusunu atana kadar kredi ile araba almış oldum malesef :(( Ama artık öyle bir hale geldim ki, sahibinden.com da MZ-251 ilanlarına göz gezdirir oldum :D
Belki bir şey satın alamayacağım ama Cuma-Cumartesi ve Pazar fuarda olacağım inşallah. Kolay değil taa 650 km yoldan geliyorum :D

Arkadaşlar,

Motosiklet alma sürem Mart sonu - Nisan başı gibi olucak..

Fuar sonrasına denk gelicek, Fuara gelip alma şansım da yok.

sizce fuar sonrası fiyatlar artar mı? azalır mı? acep.....

Şöyle bi kıyaslama yaparsak,döviz yükselir fiyatlar yükselir,döviz düşer fiyatlar düşmez.

Azerbaycan'a Geleli 9 gün oldu yarın dönecektim ama buradaki işlerim uzadı.....:pale: 3 aydır beklediğim fuara gidemeyeceğim galiba...:santa: kısmete bakın.... her gün hayal kurdum fuar için şimdi Azerbaycan dan dönemiyorum...Fuar biter ben dönerim aksiliğe bak....:pr:

1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+3
4-irfan ince
5- mehmet
6- adnan çakır
7-alican adgu
8- ahmet karadeniz +1...
9- erol +1
10-bayram çelik+1
11- vedat adgu
12-mert adgu
13-sezgin kavcı
14 - ? güncel liste...

Arkadaşlar Kawasaki yine yok mu:salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

Arkadaşlar ulaşımla ilgili bir sorum var.

Bu fuar merkezi denilen yer bildiğimiz DTM'nin orası değil mi??

DTM durağından sonra çok mu yürüme mesafesi var??

1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+6
4-irfan ince
5- mehmet
6- adnan çakır
7-alican adgu
8- ahmet karadeniz +1...
9- erol +1
10-bayram çelik+1
11- vedat adgu
12-mert adgu
13-sezgin kavcı
14 - ? güncel liste...

Arkadaşlar fuara bizimle katılmak isteyen kişi yada kişiler inecekleri yerleri binecekleri yerleri bana önceden bildirmeliler. Aksi taktirde nereden binecekleri ve inecekleri bilinmediginden yolda kalacaklardir. Ücret ler yola cikildiginda toplanacaktır. Bilgi almak isteyen özel den yazabilir veya 0543 256 23 54 numaradan ulaşabilirsiniz. Eger Eğer 10 -15 kişi aile yada yakın dost arkadaşınız ile godecekseniz istediğiniz bölgeye araç temin edilir.

selamun aleykum. Fuara ilk defa bu yıl katılcam. Aklıma takılan bir soru var. Fuar da bilet bitmesi gibi bir problem olabilir mi ? :silent:

Böyle bir durum olamaz, adamlar kapıda bilet satıp para kazanıyor. Geldikten sonra her türlü girersiniz, kapıda fazladan davetiyesini paylaşan Abi'lerimiz oluyor bazen denk gelirse bedava da girebilirsiniz.

ilk araç dolmuştur.. 2 araç için en az 10 kişi olunursa kalkacaktır bilgilerinize....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar