Ücretsiz 1 adet kask .

Sercan Ünlü /Balikesir,
samimi bir paylasim olmus,elimizdeki fazlalik urunleri bu sekilde degerlendirebiliriz,hem de heyecani da var,simdiden tesekkurler,kazanacak arkadasa da kazasiz gunlerde kullanmasini dilerim

Konu neredeyse 3. sayfalara gitmiş. Genelde 1. sayfaya bakıp çıkılıyor. İhtiyacı olanın ismini yazdırmasını tavsiye ederim. son 4-5 gün çünkü .

Efecan'a kask feda olsun yahu :) Yedek kaskım kalmış olsaydı 1 tanesini kargosu da ödenmiş şekilde gönderirdim Efecan'a :)
Geçen sefer ihtiyaç sahibi iki genç motosiklet sevdalısını kask sahibi yaptık...

İnşallah gerçekten ihtiyaç sahibi bir arkadaşımıza gider. Ayrıca şahsi düşüncem doğrultusunda artçı kask ihtiyacı olanları değerlendirme dışında tutardım.

Abi benimde agv k3 halmet ihtiyacım var. Lütfen... :p

İkinci el Kask ikinci el prezarvatife benzer :) :) ne malum o kaskın sağlam olduğu Bir kask yanlışlıkla elden bile düşerse pert olur. Eee sonuçta kafamızı emanet ediyoruz. Gerçekden önemli bir konu bu kask konusu

İkinci el Kask ikinci el prezarvatife benzer :) :) ne malum o kaskın sağlam olduğu Bir kask yanlışlıkla elden bile düşerse pert olur. Eee sonuçta kafamızı emanet ediyoruz. Gerçekden önemli bir konu bu kask konusu

Ben bu kaskın Elden düşmediğinine garanti verebilirim.
Kaskımı yere dahi koymam öyle söyliyim.

Ne diyimki ben , yardım etmek istesem bir dert , etmesem bir dert.

Ben bu kaskın Elden düşmediğinine garanti verebilirim.
Kaskımı yere dahi koymam öyle söyliyim.

Ne diyimki ben , yardım etmek istesem bir dert , etmesem bir dert.

Garanti veriyorsan sıkıntı yok çok güzel bir davranış yapıyorsun ama işte sen garanti veriyorsun sorun yok ama adamlar 2. el kask satılır falan diyor benim lafım onlara idi. Seni bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ederim. :)

Yarın çekilişi saat 1 gibi yapacağım.

İhtiyacı olan fırsat varken yazabilir ismini.

Cenker Halat/Zonguldak.ilk motorumu bi kaç aya alacagim inşallah artci için veya kendim için kullanabilirim tesekkurler

Garanti veriyorsan sıkıntı yok çok güzel bir davranış yapıyorsun ama işte sen garanti veriyorsun sorun yok ama adamlar 2. el kask satılır falan diyor benim lafım onlara idi. Seni bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ederim. :)

kaskların yapısı geregı omru yaklasık 3 yıldır. raftan aldıgın 2010 yapımı kask da aslında coptur.hava , su buharı vb dıger etmenlerden dolayı kaskın ıcındekı kopuk,sunger ve kevlar gıbı malzemeler kask banttan cıktıktan sonra asınmaya baslar.bu yuzden Turkıye'de gercekten bılınclı kask kullanan 15-20 kısı felan vardır dıye dusunuyorum. yok eskı kullanıcısı dusurmus olabılır, yok ıcıne tukurmus olabılır gıbı dusuncelere sahıp kardeslerım 10 sene aynı kaskı kullanıp buyuk bır ıronıye ımza atıyorlar :)

Mehmet Daştan / İstanbul.

Üniversite öğrencisiyim abi. 5-10 liranın hesabını yapıyorum. yakında alacağım motor için ekonomik açıdan çok yardımcı olur. kız arkadaşım falanda var malum neyse. Şansıma pek güvenmem ama hayırlısı olsun. kimin en çok ihtiyacı varsa o çıkar inşallah..

Biraz sonra çekilişi yapacağım.
Artık isim yazmayın lütfen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

Bu konu artık silinebilir. Gereksiz yer kaplamasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar