Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı 2014

dergiler moto bayileri falan..

Üstad bizde tokattan çıkıp gelicez ama burada çinliler hariç motosiklet bayisi yok. Uçak biletlerini aldık ama fuar biletini temin edemedik daha. Hangi dergiden yada bayiden temin edebilirim? Adresime gelir mi? Birde mümkünse bu siteden katılacak arkadşlarla tanışmak isterim. 1-2 martta orda olacağım.

Giriş biletlimi yoksa kapıda para ödemelimi ? Birde cbr 250 olacakmı acaba fuarda ?

Motoron dergisinin şubat ayı dergisinin yanında veriyorlar sanırım motosikletim.com a bakın bence,gidecek olanlar ne şanslı.

Üstad bizde tokattan çıkıp gelicez ama burada çinliler hariç motosiklet bayisi yok. Uçak biletlerini aldık ama fuar biletini temin edemedik daha. Hangi dergiden yada bayiden temin edebilirim? Adresime gelir mi? Birde mümkünse bu siteden katılacak arkadşlarla tanışmak isterim. 1-2 martta orda olacağım.

mt nin standına uğrayacağız.. mekan orası...

arkadaşlar bana 4 adet bilet lazım nasıl tehmın edebilirim motoron dergisi bilet veriyormuş ama acaba kaç tane cıkıyor dergi içinde bilen var mı ?

Sıkıntı yok.Fuarda yönetiminde çalışan akrabam var.Girişte çağırıyorum onu hooopp içeri alıyor beni.Ama sadece beni..:cherry:

geçen sene dergiden bilet aldım ama sadece perşembe ve cuma için geçerliydi. ben mersin den geliceğim artık parayı basar geçerim.

bende pazar günü geliçem mont bakacam deri tarzı bakalım uygun bişey olursa alırım

Yetkili motosiklet satış ve servis noktalarından. Honda Yamaha tvs Mondial falan. Fuar a katılımcı ana firmalardan onlara gönderiliyor belirli sayılarda.

Haftasonu bileti bitince veya az kalınca hafta içi bileti veriyorlardir diye tahmin ediyorum

Ya hafta ici hafta sonu benim icin fark etmiyor 4 kisi gitcegimiz icin 100 tl giriste verene kadar icerden bisey aliriz.

Bu seneye kadar hep vardı. Bu senede olacaktır. Ama eskiden çok kalabalık olunur oturulur konuşulur görmek istesiklerimizle tanıştırdık. Eskisi kadar özenli olmasada oluyor. Orayı özel kılmak da bizim elimizde.

Fuara yüksek ihtimalle gelicem ve kesinlikle mt standına uğrarım.Çok güzel olucak burdaki arkadaşlarla tanışmak...

Motosikleti
Henüz yok.
Merhaba doğruluk payı olup olmadığını bilmiyorum ama bu linktende bilet ayırtma gibi bir şansınız var. Tşk ederim. Bir göz atmanız yeterli. ( http://www.scooter.web.tr/index.php/kunena/2014-eurasia-motobike-expo-motosiklet-fuar/30271-2014-motosiklet-fuar-na-230-adet-bedava-davetiye?start=6 )

Tanışmak isteyen herkes ile bizde tanışmak isteriz. Pazar sabahı bir aksilik olmazsa açılış yapacaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar