Ücretsiz 1 adet kask .

artçı için bende katılayım :) sağdan soldan kask dileniceğime artçı için kendi kaskım bulunur
melih/istanbul/24/öğrenci

gercekten ihtiyacı olan arkadasa cıkar işallah bende cekilişe katılayım zeki bursa/osmangazi

yanlışınız var :/ Bu kaskı bizim burda bisiklet falan satan aksesuarcılar satıyor. 30tl aynısının siyahından almıştım daha geçen yaz aldım 2tanesini 60a almıştım siyah ve siyah vizördü bide :) aynı marka aynı desenler aynı kask yani 100tl asla ama asla değil

yanlışınız var :/ Bu kaskı bizim burda bisiklet falan satan aksesuarcılar satıyor. 30tl aynısının siyahından almıştım daha geçen yaz aldım 2tanesini 60a almıştım siyah ve siyah vizördü bide :) aynı marka aynı desenler aynı kask yani 100tl asla ama asla değil

Bu kask 2 senelik , alındığında 100 tl civarı olduğuna eminim. Şuanki fiyatlarını bilmiyorum. Mondial bayiinden almıştım hatta. Belki modeli farklıdır, 30tl değildi kesinlikle eminim.

YENİ KATILACAK OLAN ARKADAŞLAR İSMİNİZİ YAZIP BU LİSTEDEN DEVAM EDİN LÜTFEN:)
Mert CANBAKAL/Trabzon
Berkay YILDIZ / Eskişehir
Tayfun Gün / Manisa.AKHİSAR
Okan Güler / Kütahya
Mehmet TURAN / İstanbul
Ahmet Bozdağ/İstanbul
emre karaağaç / TRABZON
Mustafa Kepenek/Ankara
Mustafa karsan - İstanbul
Denizhan Akay - İstanbul
gökhan45/istanbul
Sinan EREL / Kırklareli
Mert ŞAHİN / İSTANBUL
Mehmet Kurcan Bursa/Nilüfer
Berat / İstanbul
drej73/Gaziantep
Atakan/Ankara
Mehmet BAĞCIVAN/KONYA
melih/istanbul
zeki bursa/osmangazi

Son düzenleme:
............................
Mert CANBAKAL/Trabzon
Okan Güler / Kütahya
Mehmet TURAN / İstanbul
Ahmet Bozdağ/İstanbul
emre karaağaç / TRABZON
Mustafa Kepenek/Ankara
Denizhan Akay - İstanbul
gökhan45/istanbul
Sinan EREL / Kırklareli
Mert ŞAHİN / İSTANBUL
Berat / İstanbul
drej73/Gaziantep
Atakan/Ankara
Mehmet BAĞCIVAN/KONYA
melih/istanbul
zeki bursa/osmangazi
Uğuray İşler/Ankara

Mert CANBAKAL/Trabzon
Okan Güler / Kütahya
Mehmet TURAN / İstanbul
Ahmet Bozdağ/İstanbul
emre karaağaç / TRABZON
Mustafa Kepenek/Ankara
Denizhan Akay - İstanbul
gökhan45/istanbul
Sinan EREL / Kırklareli
Mert ŞAHİN / İSTANBUL
Berat / İstanbul
drej73/Gaziantep
Atakan/Ankara
Mehmet BAĞCIVAN/KONYA
melih/istanbul
zeki bursa/osmangazi
Teşekkürler yardım için.

mehmet/izmir

kız arkadaşıma güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. biraz süslemeden sonra :)
genelde motoru çıkardığımda 2miz oluyoruz üstünde yazın benim kaskı takıyorda kışın arkama sığınıyo şimdilik :(

Bakildiğinda herkes ihtiyaç sahibi... Umarim kasksiz veya artçisini kasksiz bindirenleri tez zamanda polis düdükler...

Bakima, vergiye, benzine paran var ise.. Kaskada olucak arkadaş. Yiyemeyeceğin altina yatma demişler.

Berkut kutluyorum bu arada.

Efecan geldin mi gene :)
abi benim olupta efecan ın olmadığı veyahut efecan ın olupta benim olmadığım konu varmı ? :)

Bakildiğinda herkes ihtiyaç sahibi... Umarim kasksiz veya artçisini kasksiz bindirenleri tez zamanda polis düdükler...

Bakima, vergiye, benzine paran var ise.. Kaskada olucak arkadaş. Yiyemeyeceğin altina yatma demişler.

Berkut kutluyorum bu arada.
Teşekkürler oğuz abi.

Ben tabi daha yaş neticesiyle motorum yok ama fazla derecede hevesim var yada tutkum diyebiliriz hani durumum ole mukemmel deil ama müsait deil diyebilrim babamla konustum seneye alacak bakımlarını üstleniyor tabiki tuukuma ınanmıyor heves diyor hevesimi belli etmek adına ve hep yasamak için motor eldiveni aldım birde kask almayı düşünüyorum ama tabi artçı için felan ihtiyacı olanlar var oda ayrı

Artçı kaskı ihtiyaçmı gerçekten?şimdi çoğu kişi artçı için istemişde, ya gerçekten kendine alamayan biri varsa hakkı yenilmiş olmayacakmı?bence kaskı olmayan birine çıksa daha hayırlı olur...

Efecan geldin mi gene :)

Efecan'a kask feda olsun yahu :) Yedek kaskım kalmış olsaydı 1 tanesini kargosu da ödenmiş şekilde gönderirdim Efecan'a :)
Geçen sefer ihtiyaç sahibi iki genç motosiklet sevdalısını kask sahibi yaptık...

İnşallah gerçekten ihtiyaç sahibi bir arkadaşımıza gider. Ayrıca şahsi düşüncem doğrultusunda artçı kask ihtiyacı olanları değerlendirme dışında tutardım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar