Abi zaten hoşuma giden sadece bu adamın yaptığı uygulama var. Onun harici o kadar çok uygulama olmasına rağmen hoşuma giden bundan başka uygulama yok
Kısmetse bende cbr alıcam ama beyaz renk kalmamış hiç bir yerde. Bende beyaz renk istiyorum. Siyah renk istememe sebebine gelirsek maddeler halinde sıralıyım.
*Kiri çok belli ediyor
*Özellikle çizildiği zaman çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor
*Benim şahsi düşüncem siyah gösteriş olarak biraz daha yoksun ve beyaz olan ise renk kombinasyonundan dolayı daha kalıplı ve gösterişli duruyor. Beyaz ve siyah renk motoru yolda giderken de gördüm beyaz renk sanki farklı bir motormuş gibi daha kalıplı ve daha hoş geliyor gözüme.
İlle beyaz olucak diye bir durum yok. Motosikletime zaten çok temiz bakarım yağmurda dışarıya çıkarmam, yağmur yağmasa bile yerler ıslak olduğu taktirde yine çıkarmam. Kir konusu pek önemli değil o yüzden. Ama çizik konusu benim için önemli. Çizilicek diye bir şey yok ama yolda taş geliyor, veya çekemeyen biri çiziyor motoru. Olağan durumlar. O yüzden beyaz renge daha sıcak bakıyorum.
tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz kardeşim, insallah en kısa sürede şöyle bembeyaz bir ceyalnın olur seninde, ama banada beyaz çok basit bir görüntüsü varmış gibi geliyor, aslında siyahı kiri çok gösteriyor diye istemedim ama yakından kirli görünce meğer resimlerde öyle duruyormuş onu anladım...