arkadaşlar öncelikle hepinize kazasız belasız sürüşler.
daha önce değişik tarzlarda değişik motorlarım oldu en son xtreme max cross kullanıyordum arkadaşıma sattım.
boyum 1.90 açıkcası komik kaçmayacak uzun yol gidebilecek sorunsuz makinalara bakıyorum buda 250 cc kategorisine giriyor.
bugün hondaya gittim. crf 250 l ve cbr 250 yi inceledim. cbr250 hakkında bilgim sizin kadar olmasada az çok var aslında crf 250l diye gittim ama tipi bi garip geldi nedense racing tarzı sevmesemde cbr 250 çok cazip geldi kaliteli ve daha uyum sağlayacakmışım gibi geldi neden böyle olduğunu anlayamadım.
üstüne oturduğumda bi sorun yoktu ama boyum ilerki dönemlerde sorun teşkil edermi bilmiyorum. crf250l dolgun durmadığı için güvenemedim. yarın tekrardan honda bayisine gideceğim. yarısı peşin yarısını karta taksit yapabileceklerini söylediler. yarın taksitler kalkıyormuş kredi kartında etkileyecekmi bilmiyorum.
ancak servis hiç pazarlık yapmaması beni şaşırtıyor. 11.500 liste fiyatından verecekler yarısı kredi kartı olduğu için komisyon filan dediler ama sanki yardımcı olmadılar gibime geldi yanılıyorda olabilirim. aklımda çok soru işaretleri var eğer yarın vazgeçmezsem siyah hoşuma gittiği için cbr 250 ile aranıza katılabilirim. belkide mantıksız iş yapıyorum fuarı beklemeyerek ama umarım yanlış yapmıyorumdur. tekeriniz düz bassın