teşekkür ederim ugur arkadaşım o zaman michelin lastik alıyorum zaten kararsızdım şimdi gerek yok ozaman haklısın zaten yamaha oynamayı sevmeyen motor haklısın

Servisteki yamalube 15w50 tam sentetik için ne düşünüyorsunuz? 1000km bakımında koydursam olurmu?Servisin elinde bu yağdan başka kaliteli yağ yok.Diğerleri hep mineral
Evet buda benden
Michelin Pilot Street Lastik -
xenon - Yuvarlak Kafa Far -
Sakal - Motora özel -
Sinyaller ön - arka -
Koltuk kaplama - tank ped :queen: zar sibob kapakları - şerit vs..vs..
İlanlara ekliyecem bakalım racing e geçmek isdiyorum çok güzel sıkıntısız bi motorlar ybr ler genel olarak ama başlangıç motosikleti
bi süre sonra yetmiyor küçük geliyor, birden 600 lük veya 1000 lik niyetindede değilim 250 den başlayıp ufak ufak devam etmek en güzeli
[url]http://i.hizliresim.com/x81vWr.jpg[/url]
selamlar,dün ybr 125 motorumu satın almış bulunuyorum. ilk etapta motor için yapılması gerekenler hakkında bilgi verebilen bir arkadaş olursa çok sevinirim. lastik vs?
arkadaşlar selamlar,
kullamım kitapçığını bulamadım. elinizde PDF'i var mıdır?
arkadaşlar birkaç problemim var motorumla ilgili.
1.si şu , sinyallerde bir sorun oldu , yanıp sönmüyor sürekli yanık kalıyor.bip bip sesi de kısıldı ve sürekli bir hal aldı.biiiiiiiiiiiiip diye sürekli çalıyor sinyal açıkkken.
2. de birkaç kere kontağı açtığımda elektrik gelmedi , kontak altındaki kabloları dürtünce düzeldi.burda bir sıkıntı var sanırım.
bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba.
şimdiden teşekkürler..
Gazyağını dişlilere,zincire güzel sıktıktan sonra 5 dakika kadar bekleyip motosikleti 1. vitese alıp,rölantide çalıştırıyorum.
Bu arada köpüklüyorum zinciri ve tüm motosikleti.
Sonra tazyikli su ile temizleme işlemi ve zincir...
aslında yanlış yapıyorsunuz;
fırça ile bol gazyağı kullanarak temizleyin, zaten bol kullandığınız için pislikler akıp gidecek. en son bir bez parçası ile zinciri kurulayın ve gazyağının uçmasını bekleyin. en son yağlayın. zincire basınçlı su tutmak oringlere zarar verdiğinden uygun değildir aklınızda olsun.
arkadaşlar selamlar,
izmir koşulları için 10w/40 motor yağı mı kullanmak mantıklı yoksa 15w/50 mi?
Evet buda benden
Michelin Pilot Street Lastik -
xenon - Yuvarlak Kafa Far -
Sakal - Motora özel -
Sinyaller ön - arka -
Koltuk kaplama - tank ped :queen: zar sibob kapakları - şerit vs..vs..
İlanlara ekliyecem bakalım racing e geçmek isdiyorum çok güzel sıkıntısız bi motorlar ybr ler genel olarak ama başlangıç motosikleti
bi süre sonra yetmiyor küçük geliyor, birden 600 lük veya 1000 lik niyetindede değilim 250 den başlayıp ufak ufak devam etmek en güzeli
[url]http://i.hizliresim.com/x81vWr.jpg[/url]
arkadaşlar ampullerin hepsi tam yanıyor.bugun flaşör aldım ve değiştirdim fakat problem çözülmedi.
başka neden kaynaklanabilir bu problem?
up..........