sonunda oponeodan lastikleri sipariş ettim oh be! virajları özledim :cat:
Şimdiden hayırlı olsun :cat: güle güle eskit
sonunda oponeodan lastikleri sipariş ettim oh be! virajları özledim :cat:
Sava mı aliyorsun
Şimdiden hayırlı olsun :cat: güle güle eskitben taktım ankara-beypazarı yaptım artçılı memnunum şimdilik bi sıkıntı yok havalar tam olarak bi düzelsin lastikleri ısıtıp viraja girmek lazım bi :cherry:
Şimdiden hayırlı olsun :cat: güle güle eskitben taktım ankara-beypazarı yaptım artçılı memnunum şimdilik bi sıkıntı yok havalar tam olarak bi düzelsin lastikleri ısıtıp viraja girmek lazım bi :cherry:
abilerim istanbulda ön cam yaptırabiliceğim birşey varmı.. yaza girmeden ön cam yaptırmayı düşünüyorum, bursada bulamazsam bileyim..
Zeytinburnunda zeus motorda gv650 icin var ama 250'ye de uyar diyorlar yalniz baglnti demirleri yok. ..
Aslinda baglanti demirini ben yapabilirim, eger almak istersen kargoyu bana yonlendir baglanti demirlerini yapar gonderirim sana
Aslinda baglanti demirini ben yapabilirim, eger almak istersen kargoyu bana yonlendir baglanti demirlerini yapar gonderirim sana
Evet fark bir kac damla da olsa slayerin motor benimki kadar az yakmıyor
Bir haftasonu gel misafirimiz ol,hem eski hem de yeni kasayı incelemiş olursun kardesim.topcular tarafına da sık geliyorum ama hafta ici vakit olmuyor.
tamam abi şimdi değil yaza doğru düşünüyorum uzun yollara hazılık baabında, bursada bulamazsam seninle hallederiz :mrgreen: saolasın
Günaydın herkese,
Kardesim Selman abinin motor kırmızı -gri olanlardan.
Valla kardeşim konfor olarak iyi ama yumuşak sürüş için şimdilik bişey diyemiycem artçılı tam anlayamıyorum ama genel olarak iyi orjinal lastiklerinden farkını hissediyorsun.özellikle lastik soğuk iken.havalar bi ısınsın daha güzel test edicem inşallah.Konfor olarak nasıl daha yumuşak bir sürüş oldu mu veya orjinal lastiklerinden farkı hissediliyor mu?
Valla kardeşim konfor olarak iyi ama yumuşak sürüş için şimdilik bişey diyemiycem artçılı tam anlayamıyorum ama genel olarak iyi orjinal lastiklerinden farkını hissediyorsun.özellikle lastik soğuk iken.havalar bi ısınsın daha güzel test edicem inşallah.
abi ne güzel ya, ben de motor alayım bana da yardım et
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
elbete ...
elimden geldiği kadar
bir gün uğra çay içelim, topkapıdayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Kilometre ve devir saatinin bulunduğu yerden dolayı, takacağın ön cam pek faydalı olmayacak, ancak daha büyük bir cam olursa fayda sağlaya bilir.
biraz zaman ayırabilsem ve bombesini şablon olarak kullanabilecegim bir cam bulabilsem kendim yapmak istiyorum
bahsettiğin eksiklikleri giderebilirim diye düşünüyorum tabi kullananların fikirleride önemli