Hala Aile Sorunu..

Başka söze gerek vaaa mı::gazla::
1012422_708555345831177_681003355_n.jpg

Bu sevgiyi anlamayan insanların gözünde biz zaten deliyiz usta.Kasmaya hiç gerek yok.

eXqJP0.jpg
[/url][/IMG]
xA6gzz.jpg
[/url][/IMG] çok şükür benim hatun yaz kış yağmurda çamurda heryere motorla gitmeye hevesli arabaya bindiremiyorum :D

Cicim ayları geçmeden ipleri eline alsan iyi olur yeni evli sayılırsın o fırsatı eline verme inceden inceden patronun kim olduğunu hatırlat

3 liran varken 20 liralık kask almaya çalışırsan ona bende karşı olurum sonuçta ev geçindiriyorsun

Cicim ayları geçmeden ipleri eline alsan iyi olur yeni evli sayılırsın o fırsatı eline verme inceden inceden patronun kim olduğunu hatırlat

3 liran varken 20 liralık kask almaya çalışırsan ona bende karşı olurum sonuçta ev geçindiriyorsun

Dostum tutup karbon fiber 3000 liralık kask alayım demiyorum ama en azından kafanı koruyacak bişey lazım. Ben bu konu için "motosiklet ekipmanının önemi" diye bir video hazırlayıp youtube atacam. Bunun gibi

Kampanyadan ucuza aldım satıcam dersin 15 -20 gün sonra satılmadı bari kullanıyım dersin :queen::queen:

Ben henüz ne evliyim , nede o olgunluktayım. Yaşım 18 fakat dışarıdan gördüklerimi aktarmak isterim.

Sanırım evinizde söz geçirememe durumunuz var. Eşinizin üzerindeki etkiniz az sanırım.
Şahsen kız arkadaşım veya ileride eşim kendi paramla kendi hayatımı korumak için aldığım malzemelere veyahut ürünlere sesini çıkarmaya kalkarsa sert tepki veririm. Otoriteyle alakalı sanırım. Bazı konularda çok yüz vermemek gerekiyor özellikle kadınlara. Dışardan izlenimlerim ve ufakta olsa kendi tecrübelerimle oluştu bu düşüncem.

Fakat anne-baba olayına bir şey söyleyemem . Onlara sesimi çıkaramam ancak ekipmanların önemini ve motorsikletten vazgeçemeyeceğimi uygun bir dille anlatabilirim.

Ben anne-baba tarafından öyle bir baskı yaşamıyorum , tam tersine. Adam gibi al korumalarını diyorlar. Kaza yaptıktan sonra motora birsüre binmek istemedim.

Babam motorsikletin hayatımdaki yerini bildiği için , ne kadarda istemesede beni tekrar motora binmem için motive etti. Ve yine biniyorum sayesinde :)

Özet olarak , eşime- sevgilime böyle bir hak tanımam açıkçası. Bence biraz daha sert olmasınız.
Fakat anne-baba için tek yol tatlı dil :)

Bekara karı boşamak kolaydır :)

ilerde hanıma sert tepki veririm demiş adam :)
Kişiliğimi bilmeden yorum yapmanız bu konuda mantıklı gelmedi açıkçası.Ben kendi özgürlüğümü kısıtlayacak davranış gördüğümde emin olunki çok farklı bir kişi oluyorum. Bununda anne-baba dışında kimsenin kolay kolay değiştirebilceğini düşünmüyorum. Heleki haytımda sonradan tanışıpta , hayatıma müdahale etmek isteyen bir kadın ve onun ailesi söz konusuysa.

Evlensin onuda yumuşatırlar hatta pamuk gibi yaparlar :cherry:
Evliliği tabiki bilmiyorum fakat şuana kadar hiçbir kızı kendi tercihlerime yorum yapmasına bile müsade etmedim. İleridede bu tavrımın değişeceğini düşünmüyorum fakat tabiki denemeden bilemeyiz :)

Bekara karı boşamak kolaydır :)
Doğrudur.

ne diyelim beko. Senin yaşına geri dönmek için tüm paramı verirdim o ayrı ama daha değişecek o kadar çok şey var ki. Sen de bunu anla bakalım. Hayat öyle bahsettiğin gibi ilerlemiyor genelde.

ne diyelim beko. Senin yaşına geri dönmek için tüm paramı verirdim o ayrı ama daha değişecek o kadar çok şey var ki. Sen de bunu anla bakalım. Hayat öyle bahsettiğin gibi ilerlemiyor genelde.

Doğrudur. Diyeceğim birşey yok . Henüz tecrube etmedim. Amacım tartışmakta değil .
Fakat İnşallah bu tavrım ileridede değişmez demekten başka birşey gelmiyor elimdn şuanlık tabiki.

Doğrudur. Diyeceğim birşey yok . Henüz tecrube etmedim. Amacım tartışmakta değil .
Fakat İnşallah bu tavrım ileridede değişmez demekten başka birşey gelmiyor elimdn şuanlık tabiki.

Hayatta hiçbir zaman büyük konuşma derim ben.Sonrası hiç eğlenceli olmuyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar