TVS Apache 150 (yenikasa) kullananlar bilgi verirse sevinirim

F54

yani gerçekten bu hızlı gidiyom diyen apacheler hiç bana denk gelmedi ybr varken düzde yaptığı hızdan bahseden yok hafif eğimde gidiyor dandik apacheler.. ybr 10 beygir diye alay edeneler şu sayfaları bi okunusun...:cherry:

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/77416-salcano-wolf125-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-50.html

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/77416-salcano-wolf125-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-49.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet abi
tvs gps te 95-100 basar demişsin..
gps tede 8-10 km fark olur demişsin..
yani senin mantığınla tvs en iyi ihtimalle 110 gidiyo..
Gözünü seviyim önce ne yazdığının farkına var yanlış bilgi demiyorum yanlış bilgiler verdin Yanlışını kabul et Uzatma kıvırma...!
Karagümrüğe gel falan diye bi arkadaşa artistlik yapmışın...Yaza istanbula geleceğim senin içinde karagümrüğe uğrarım..Merak etme kardeş.....

Son düzenleme:
Ahmet abi
tvs gps te 95-100 basar demişsin..
gps tede 8-10 km fark olur demişsin..
yani senin mantığınla tvs en iyi ihtimalle 110 gidiyo..
Gözünü seviyim önce ne yazdığının farkına var yanlış bilgi demiyorum yanlış bilgiler verdin Yanlışını kabul et Uzatma kıvırma...!
Karagümrüğe gel falan diye bi arkadaşa artistlik yapmışın...Yaza istanbula geleceğim senin içinde karagümrüğe uğrarım..Merak etme kardeş....

Benim kıvırdığım, uzattığım veya artistlik yaptığım yok. O artistlik yapanlar iki kavram arasındaki farkı idrak edemeyen ve gps ile 133 gördüğünü iddia eden kişiler. 2 sene tvs kullandım 67mm(200cc) pistona geçtiğim halde gps ile 115 üstü görmedim. Standart haliyle düzde 98, eğimde 105'ten ileri gitmez. Neyin yanlışından bahsediyorsun birader ?

Kapımız açık, her zaman beklerim.

Edit: Gps 115 gösterirken gösterge 138 gösteriyordu duymak istediğiniz buysa.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kıvırdığın yok öylemi ?? şu konu altındaki tüm mesajların birbiriyle çelişkili..
Uzattığın yok öylemi ?? yanlış bilgiler verdiğini bile bile hala yanlışında ısrar ederek meseleyi uzatıyosun..
Gps te benim eski motorum xt125 in 115 civarı son hızı vardı..
tvs ben son hızdayken yanımdan uzadı gitti..
Sen hala tvs ye 110 gider de senin doğrun da bu olsun madem..
bu arada misafirperverliğin için ayrıca teşekkür ederim ..

Benim kıvırdığım, uzattığım veya artistlik yaptığım yok. O artistlik yapanlar iki kavram arasındaki farkı idrak edemeyen ve gps ile 133 gördüğünü iddia eden kişiler. 2 sene tvs kullandım 67mm(200cc) pistona geçtiğim halde gps ile 115 üstü görmedim. Standart haliyle düzde 98, eğimde 105'ten ileri gitmez. Neyin yanlışından bahsediyorsun birader ?

Kapımız açık, her zaman beklerim.

Edit: Gps 115 gösterirken gösterge 138 gösteriyordu duymak istediğiniz buysa.
apache standart haliyle 105'i geçmez ha...:mrgreen: hemde eğimli yolda...kıçı kırık dandik scooterlar,köylü motorları,cuplar bile 100 yapabilirken apachenin yapamaması bi hayli ilginç değil mi sizcede :farao:

13 dişli ve 14 dişli arasındaki fark nedir? Genelde arka dişliyi 44den 43 yaparlar diye biliyorum. (motorum yok kısmetse apache alıcam bende o sebepten soruyorum)

devir aralıklarını uzatıyor.aynı hızı biraz daha düşük devirle yapabiliyorsun.tek dezavantajı eğim yukarı çekiş kaybı oluyor

apache standart haliyle 105'i geçmez ha...:mrgreen: hemde eğimli yolda...kıçı kırık dandik scooterlar,köylü motorları,cuplar bile 100 yapabilirken apachenin yapamaması bi hayli ilginç değil mi sizcede :farao:

100 yaptığını sandığınız cuplar 100 ile giderken gps 82 diyor. Ne içtiysen bende ondan istiyorum.

Videodaki motor 135cc.

35g3.jpg

Son düzenleme:
sen çok takmışsın bu gps işine ahmet beyyy.sana kalırsa madem bütün motosikletlerin hızları yanlış gösteriyor

Her sakallıyı dede sanmamak lazım.

bak kendinde diyorsun işte :) her ibresi bozuk motoru görüpte genelleme işte.akıl ve mantık var ya.biz apache 140 yapıyor diyoruz,sen 100 ü geçmiyor diyorsun.40 km hız fazla göstermiyordur heralde ;) hadi en fazla 10 km fazla hızlı göstersin hepsi.ama 40... ana yollarda 120 lerle solladığımız bütün araçlar madem 80-90 km hızlarla mı gidiyorlardı :)

bak kendinde diyorsun işte :) her ibresi bozuk motoru görüpte genelleme işte.akıl ve mantık var ya.biz apache 140 yapıyor diyoruz,sen 100 ü geçmiyor diyorsun.40 km hız fazla göstermiyordur heralde ;) hadi en fazla 10 km fazla hızlı göstersin hepsi.ama 40... ana yollarda 120 lerle solladığımız bütün araçlar madem 80-90 km hızlarla mı gidiyorlardı :)

İbresi bozukçulara gelsin :)

qy40.jpg
ml6w.jpg

485q.jpg

o8u0.jpg

e5nx.jpg

Tüm göstergelerde hata payı vardır. Hata oranı marka modele göre değişir.

tamam dostum bütün motorların göstergeleri hatalı,apacheler 100ü geçemez.pes ettim tamam sen kazandın :pr:

arkadaşım sen kafayı gps ile bozmuşsun herşeyi gps ile ölçme gereği duyuyorsun. Yürürkende ölçüyormusun gps le nekadar hızla gidiyorum acaba diye? evet biz apache 140 yaptı diyoruz hatta ben diyorumki benim apache 146 yaptı. Banane senin gps inden. Ben apachenin km saatine göre paylaşıyorum kaç yaptığını. Bukadar kafana sorun yapma üç aşağı beş yukarı diye

açmaz olaydım konuyu vay arkadaş bunedir tamam herkes kaca bastıgını kendine saklasın ben 10000 km olunca kendim denerdim ne çene yaptınız yav :pr: böyle olacagını bilsem acmazdım.

sendekide ne gps merakıymış arkadaş sanki gps dediğin olayı insanoğlu yapmadıda ALLAH yarattı. Herşeyi gps ile ölçmeye çalışıyorsun biz burdaki km saatlerine göre konuşuyoruz yaptımı 146 yaptı ozaman konuşmaya gerek yok. Zaman kavramını çıkaranda insan zaten bukadar takılma üçe beşe

sen çok takmışsın bu gps işine ahmet beyyy.sana kalırsa madem bütün motosikletlerin hızları yanlış gösteriyor

evet bütün motosikletlerin hatta arabaların hız göstergeleri bilinçli olarak hatalıdır. %5 ile %10 arasında hız yüksek gösterilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar