- Konu Yazar
O halde size güvenerekten bir cbf 150 bakayımcbf 150 dünya üzerindeki en titreşimsiz alettir![]()
O halde size güvenerekten bir cbf 150 bakayımcbf 150 dünya üzerindeki en titreşimsiz alettir![]()
O halde size güvenerekten bir cbf 150 bakayımkask mont vs. vs. içinde oldukca iyi bi bütçe elime kalıcak gibi
birde Hero'nun 220 Karizma ZMR modelide gelicek buyuk ihtimal onada gooz at![]()
bencede.bütçen fena değilken almışken iyisinden al,başın ağrımasın,uzun süre motorundan sıkılmaGt 250 gomed , Sym Wolf , Cbr 250 bile denk getirebilirsin
cbr 250 racing tarzındaydı sanırım, vitesli tecrübem hiç olmadığından gt 250 ve sym wolf arasında bir seçim yapmam gerekecekbencede.bütçen fena değilken almışken iyisinden al,başın ağrımasın,uzun süre motorundan sıkılma
Scooter'dı değilmisym gts250i evo super rahat az yakıyo çok kaçıyor düz yolda rahat 120 130 a bir anda yükseliyor maximimum 140 yapıyor 150 diyen var ben görmedim![]()
hero,bajaj... kardeş sen ne ayaksın :queen:
cbf 500 yeni başlayacak biri için tehlikeli olmaz mı biraz :farao:aslında biraz düsük modelli ama cbf500 alabilirsin güzel motordur ama parca sıkıntısı yasatabilir biraz daha yüksetirsen 9300 e filan bazen suzki inzuma larda buluna biliyor
eger uzun yolda 250 cc altına inme sollama durumunda gazı actıgında alacagın iyi bir tepki candır
zaten şuanda alacağım motosiklet ile 20-30bin km yapıp acemiliği üstümden atıp yükseltmeyi düşünüyorum mesela 600cc lik bir motosikletin sesi beni benden alıyor tabiri caizse![]()