Ybr'nin aydınlatmasından pek memnun değilim. Xenon takıp tesisatla oynamakta istemiyorum. Onun yerine 55W sarı renk oto ampullerinden takma düşüncem var acaba far taşını eritir mi? Takıp sıkıntı yaşayanınız oldu mu?
Hocam denemedim bilmiyorum ancak eritmese bile zamanla kararma, sararma yapabilir o da aklında olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
3aylık motor 2binde yağ değişiminden sonra ses değişti castrol power1 koydum. yağdanmıdır acaba
Subaplar alışana kadar subap sesi yapacaktır, 5bin km ye dogru ilerlerken sesin azaldigini, kulağa daha hoş gelen tok bir ses çıkardığını göreceksiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
beyler iyakşamlar herkese.2 adet sorun çıktı motorda.1.si akü bitmiş yuasanın hangi modelini almam lazım ve akü ne tarafta?2.si motor soğukken kalkış güzel kavrama pürüzsüz laki 15-20 km gittikten sonra durup 1.vites kalkarken muazzam silkeleme yapıyor.nedend olur?tşk...
Motor ısınıyor, yağ inceliyor, bizim debriyaj da yağ içinde olduğu için normal bir durum, taktaktak diye ses de cikarir hatta. 1. daha yumuşak kalkış yapın, silkeletmeden kaldirmaya calisin
2. kullandığınız yağ ince ise daha kalın bir yağ kullanabilirsiniz, sürekli 15-20km yüksek devir aralıksız sürüşler yapacaksanız 20-50 kullanabilirsiniz
kullanıcı el kitabı edebiyatıyla yazmışım