cok güzel olmus elinize saglık :cat:
keske gidon yukseltme olayınada resim cekseydiniz
nasıl yaptıgınız hakkında bilgi verirdi.
bence siyaha turuncu yakismis kardeşim. Benim motor mavi olduğu için bu renk siritir . 25 tl lik istemiyorum ya kalite kendini belli ediyor bundan varsa bende sipariş vereyim. Bilgi için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
gönderdiğin linkteki gidon 80 tl yazıyor sendeki ile aynı mi? Bide o peşinde üzerinde gidonpad var oda üzerinde oluyo mu =) bu 80tl lik sendekinin aynisi ise alayim =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
peşinde yazmışım "resimde" olacaktı o pardon =D
eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim son mohikan gibiyiz bizden başka xt ci yok sorduğun şeylere cevap alabilmek gerçekten çok kıymetli bir şey. Her şey için çok teşekkür ediyorum bikmadan sorularıma cevap verdiğin için. Şu an motorum çok güzel bir bakımda baharin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
şu an için ayaklığin altına bir şeyler yapmayı düşünüyorum motoru park edince çok yatık duruyor. Biraz daha dik duruşu olsa motor daha büyük görünüyor karizmasi artiyor gibime geldi.
akü sökükken çalıştırılıp yüksek devire gelince voltaj yükseliyor ondan yapıyor ercan iki diyot vardı arkasında o kadar dataşit mit hatırlamıyorum zaten diyotlarda yüksek voltaj da yanıeriyor hemen.