Tamam beraber gideriz.
19 unda gelemiyorum ben yine balıkesirde olacağım![]()
belki bende gidemeyebilirim
Tamam beraber gideriz.
19 unda gelemiyorum ben yine balıkesirde olacağım![]()
aynen gözüken o tarih aynı dimi
evet abi 24 ocakta gelicekmiş, sen nezaman müsait olursan gideriz![]()
27si iyi mi![]()
olur abi, arkadaşım benim motoru almak için babasını ikna etmeye çalışıyor eğer alırsa rota değişebilir abi![]()
Benimde 15 tatilde Balıkesir e anneannemleri ziyarete gitmek vardı planlarımda fakat 24 ünde imkansız.abi şuan 3 kişiyiz sanırım, berkut sen gelmicekmisin ?
Benimde 15 tatilde Balıkesir e anneannemleri ziyarete gitmek vardı planlarımda fakat 24 ünde imkansız.
Zaten okullar kapanınca 1 hafta dershane devam edicek. Yani anca ayın 2 sinden sonra gidebileceğim.
Havaların en sıcak olduğu günü denk getirmeye çalışırım. Eğer tarihler uyarsa bende gelirim birlikte gideriz Balıkesire. Motora bakıp siz geri dönersiniz ben anneannemlere geçerim . Gaziosmanpaşada onlar. Ben 1 gün yatılı kalıcam.
fark etmez bana nereye olacak öyle olursa![]()
tarih tam belli değil onu ayarlarız
abi eskişehirde vardı birtane o satılmış ya, ozamana kadar başka bulursam değiştiririz rotayı yine bu civarlarda bakıyorum balıkesirde 2 tane var hangisi temizse![]()
eskişehir olsaymış iyimişbu arada sons of anarchy izleyen var mı dizimag kapandı ben izleyemedim
![]()
televizyondaki makaslanmış hali videoculardan alıp seyretyalnız izlediğim en kaliteli dizi spartacus :cat:
televizyondaki makaslanmış hali videoculardan alıp seyret![]()
Ben internetten izliyordum tv de güzel değil![]()
hehe ilithyia on numaraydı eve al besle o derece:queen:
abi o konulara girmeyelim bende![]()