[Bursa - MT]

abi şuan 3 kişiyiz sanırım, berkut sen gelmicekmisin ?
Benimde 15 tatilde Balıkesir e anneannemleri ziyarete gitmek vardı planlarımda fakat 24 ünde imkansız.

Zaten okullar kapanınca 1 hafta dershane devam edicek. Yani anca ayın 2 sinden sonra gidebileceğim.
Havaların en sıcak olduğu günü denk getirmeye çalışırım. Eğer tarihler uyarsa bende gelirim birlikte gideriz Balıkesire. Motora bakıp siz geri dönersiniz ben anneannemlere geçerim . Gaziosmanpaşada onlar. Ben 1 gün yatılı kalıcam.

Benimde 15 tatilde Balıkesir e anneannemleri ziyarete gitmek vardı planlarımda fakat 24 ünde imkansız.

Zaten okullar kapanınca 1 hafta dershane devam edicek. Yani anca ayın 2 sinden sonra gidebileceğim.
Havaların en sıcak olduğu günü denk getirmeye çalışırım. Eğer tarihler uyarsa bende gelirim birlikte gideriz Balıkesire. Motora bakıp siz geri dönersiniz ben anneannemlere geçerim . Gaziosmanpaşada onlar. Ben 1 gün yatılı kalıcam.

tarih tam belli değil onu ayarlarız

fark etmez bana nereye olacak öyle olursa:)

abi eskişehirde vardı birtane o satılmış ya, ozamana kadar başka bulursam değiştiririz rotayı yine bu civarlarda bakıyorum balıkesirde 2 tane var hangisi temizse :p

tarih tam belli değil onu ayarlarız

abi eskişehirde vardı birtane o satılmış ya, ozamana kadar başka bulursam değiştiririz rotayı yine bu civarlarda bakıyorum balıkesirde 2 tane var hangisi temizse :p

eskişehir olsaymış iyimiş:)bu arada sons of anarchy izleyen var mı dizimag kapandı ben izleyemedim:)

eskişehir olsaymış iyimiş:)bu arada sons of anarchy izleyen var mı dizimag kapandı ben izleyemedim:)

abi ben izleyecektimde zaman bulamıyorum bi the walking dead izliyordum, game of thorenes yarım kaldı vikings başlayamadım yani birsürü çok güzel diziler var bizimkilerde iş yok anca kim kimi kovalıyor :p

The walking dead izliyordum sezon tatilindeler :)
Bi arada 2-3 sezon Game of thorenes izledim bıraktım :)

ya bu dizimag kapandı bedekoptum gameof trones izliyorum the walking dead izliyordum birde soa izliyordum digiturkün iş güzarlığı :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar