uygulamalara kimse karşı çıkmıyor zaten de bizim derdimiz, her stickerlı egzosa apaçi muamelesi yapılması, ceza kitlenmesi. Alper gerçi orjinal egzosla da ceza yedi deSaçma cezalara karşıyız, yoksa çevirsinler çevirebildiklerince.. ehliyet alırken bi eleman vardı 6 senedir 600rr kullanıyorum bi kere durdurmadılar, full koruma giyiyorum diye. düşün 6 sene ehliyetsiz binmiş adam. bu da ceza almalı bana göre..
30 küsür yaşlarındaki adam 3 sene boyunca r6 kullandı ve kimse hop hemşerim, ehliyet ruhsat demedi.... Üstelik İstanbul gibi bir yerde. Düşün artık.
tapa gaz, butonlu otomatik katlanır plakalık.. yaptığımdan değil, yapanlar varmış öyle duyuyoruz Oğuz'cum, hiç görmek istemediğimiz hareketler oysa ki bunlar http://img389.imageshack.us/img389/7408/forumtrancekro9dx6.gif
Bende Harley kullaniyorum ve uzerine 3000TL verip egzoz taktirdim.
Bu egzoz yurt disindan geliyor ve gumrukten gecerken devlet babalar gibi vergisini aliyor ve satisina izin veriyor da ben motoruma takinca mi sıkıntı oluyor..!!!
Ayrica zorlamadikca oyle kimseyi rahatsiz etmiyor ve yolda giderken beni gormeyip ustume dogru yandan yanasan arabalarin sayisinin da azalmasini sagliyor yani binek araclar beni daha net fark ediyor..!!!
Madem yasak hiç getirtmeyin arkadaş millette böyle uğraşmasın.
Ben şimdi gitsem sıfır akrapovic veya vance hines gibi egzozlar almak istesem alabiliyorum devlet bundanvergi alıp para kazanıyor ama takınca suçluyum...!!!
Bu tip egzozların satışı yasak değil çünkü alıp mesela pistte kullanabilirsiniz. Ancak trafiğe çıkan araçların belirli bir desibel sınırı var. O sınırı geçince doğal olarak cezaya tabi oluyorsunuz. Aslında buna muamelede iyice bakmaları lazım ama anlaşılan bakmıyorlar. Gerçi benim duyduğum genelde bu tip egzozlu motorlar muayaneden geçemiyor.
Bu tip egzozların satışı yasak değil çünkü alıp mesela pistte kullanabilirsiniz. Ancak trafiğe çıkan araçların belirli bir desibel sınırı var. O sınırı geçince doğal olarak cezaya tabi oluyorsunuz. Aslında buna muamelede iyice bakmaları lazım ama anlaşılan bakmıyorlar. Gerçi benim duyduğum genelde bu tip egzozlu motorlar muayaneden geçemiyor.
Benim 600RR'da karbon AKREP var ve 2 ay önce hiç sorunsuz Maslak Muayeneden geçti.
Dün benide 15km içinde 2kere durdurdular ben çok memnun oldum şahsen. İnş uzun bir süre böyle devam ederde bahara kadar nekadar apaçi varsa ayıklanmış olur. Kayıp motorlarında bulunması çok iyi olur.
Bu sabah beni de durdurup evrak kontrolü yaptılar. Benden sonra durdurdukları motosikletli kasksızdı. Kaskını artçısına vermiş. Polise mazeretini anlatmaya çalışıyordu. Bu denetimlerin daha da yoğunlaştırılmasından yanayım. İyi sürüşler...
Benim 600RR'da karbon AKREP var ve 2 ay önce hiç sorunsuz Maslak Muayeneden geçti.