Geçenyaz sonu çevirme yapılıyor oturduğum yere yakın bir yerde Polis memuru arkadaşların cogunu tanıyorum akşam saatleri çevirdi durdum bir genç 19 20 yaşlarında yanında muhtemelen annesi ağlamaklı kadın çocuk ehliyetsiz poliste vicdan yapmış bana rica etti yahu şu motorun sürücü kaydını sana yapalım mı yoksa kesecegim cezayı dedi çocukta temiz yüzlü bi eleman anne ağlama modunda kıyamadım kabul ettim yanlız gence dedimki bu ilk ve Son olsun ehliyeti alınca ilk bana gostereceksin dedim 1 ay kadar önce almış ehliyeti geçen ışıklarla denk geldik abi çay içelim eyvallah oturduk masaya attı ehliyeti aldım abi felan mutlu oldum bende![]()
Ne kadar bi ehliyetwalla ehliyetim olsa bende çok rahat gezicem. gerçi ben dedeler gibi kullaniyorum kıra bayıra balığa giderim
Bi gün polis beni durdurmuştu ehliyet haricinde herşeyim tamdı saatte 30 km hizla seyrettiğim için bisey yapmadı 10 -15 defa denk geldim yine bisey yapmadilar
ehliyetszim ama apaci Asla 8)
Ha şöyleal ehliyeti babalar gibi git denize pikniğe mangala kampa bi kere al sonra rahat rahat gez tabi efendi efendi kurallara uyarak
Bir atasözü derki yapmayacağın şeyleri asla söyleme umarım sen yapacağın şeyi söylüyorsundur![]()
arkadaşlar ben bu ademoğlunu çözemedim ehliyet almanın maliyeti 750-800 tl ehliyetsiz moto kullanmanın cezası 1400 kullanana 1400 de ruhsat sahibine lan git al ehliyetini motoromı biniyon eşeğe mi biniyon napıyosan yap ne dur bu fantazi anlamadım....
abi motorun 600cc 4 silindir ise zaten bağırıyor orjinali ilede, mis gibi sesi var, iki veya tek silindirli ise neyi tatmin ediyorsunuz eksoz değişerek yabence 4 silindir değilse motorun sessiz çalışması ama hızlı gitmesi çok daha güzel bana göre.
Arkadaşlar Çevirmeler çok sıklaştı, Arkadaşlardan ve etraftan Motor Hırsızlığını çok duymaya başladım ve ayrıca kuryeler aracılığı ile her iş yapılabilir onun tedbirini alıyor olabilirlerdiğer teferrutları sizde biliyorsunuz muayene, ehliyet, ruhsat, plaka, kask, trafik kuralları vs kontrolü yapılıyor.