Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese kazasız sürüşler arkadaşlar bende kısmet olursa yakında sizin aranıza katılmayı düşünüyorum :) ama aşırı derece çok kararsızım lütfen yardım edin :) elimde şuan 4400 tl nakit param var vitesli motor almak istiyorum ama ybr ve cbf arasında volta atıp duruyorum hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum yakında delirebilirim karar veremediğim için :) sizce ne yapmayalım ? 2. el bi cbf mi alayım yoksa biraz daha bekleyip sıfır ybr mi alayım arkadaşlar lütfen yardım edin :(

İkinci el düşünürsen buyur sahibinden ilan no: 140405400

ben daha yeni 2013 sıfır aldım. bugün plaka işlemleri başladı. YBR'den şaşma derim.

Kocaeli İl Temsilcisi
ilk vitesli motorum olucak daha önce 2 3 km kadar cbf kullandım öğrenme amaçlı onun dışında vitesli tecrübem yok ama hep iki marka arasında gidip geliyorum :) ybr nin yedek parçaları pahalı mı peki ? hız olarak ne kadar fark var aralarında ? cbfin 2 beygir daha fazla olduğunu biliyorum ve koltuğu daha rahat diyorlar .

MrMaydec kardeşim kocaelinde oturduğum için bursadan ikinci el alamam anca kocaeli içi olucak :)

Kocaeli bursa arası çok değilki, bende bu forumdan bir arkadaşıdan cbr250r alacağım kendisi izmirde tabi bu ybr satılırsa :) sen bilirsin hersey gönlünce olsun

2008 ybr 125 imi biraderime sattım neredeyse bedava verdim..Ve parasını ne zaman alırım bilmiyorum :p

wb42kG.jpg
[/url][/IMG]

Selamun Aleyküm

merhaba bir sorum olacak. yarın ybr'mi teslim almaya gideceğimde. sıfır ybr alınca yanında neler veriyorlar? motorun üzerinde neler bulunuyor? eksik teslim almak istemiyorumda. bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba bir sorum olacak. yarın ybr'mi teslim almaya gideceğimde. sıfır ybr alınca yanında neler veriyorlar? motorun üzerinde neler bulunuyor? eksik teslim almak istemiyorumda. bilgilendirirseniz sevinirim.

Yedek anahtarı, kullanma kılavuzu faturası birde plaka ve sigorta işlemlerini bayi yapıyorsa plaka ile ruhsatı alıyorsun okadar

ilk vitesli motorum olucak daha önce 2 3 km kadar cbf kullandım öğrenme amaçlı onun dışında vitesli tecrübem yok ama hep iki marka arasında gidip geliyorum :) ybr nin yedek parçaları pahalı mı peki ? hız olarak ne kadar fark var aralarında ? cbfin 2 beygir daha fazla olduğunu biliyorum ve koltuğu daha rahat diyorlar .

MrMaydec kardeşim kocaelinde oturduğum için bursadan ikinci el alamam anca kocaeli içi olucak :)

cbf fazla tecrübem yok ama
ybrnin kullanımı çok kolay ilk sürdüğümde sanki yıllardır üzerindeymişim gibi samimi bir hissi var.
cbf daha hızlı diye biliyorum ama keşke bunu alsaydım diye bir performans farkı yok.
ybrnin orjinal yedek parçalarının çoğu aşırı pahalı. yine de çok etkilemez çünkü o parçalara pek ihtiyaç duymuyorsun.duysan da alt ve orta kalitede birçok yan sanayisi var.

F54

20000 km ybr kullamış biri olarak 4200 km dir de cbf kullanıyorum cbf daha oturaklı torklu görüntü vs ii ama hiçbir zaman ybr kadar sağlam ekonomik olamaz bu gün motor alacak olsam 2 el 2012 model ybr alırım 3500 civarı bakarım dalgama

MOnt aldım arkadaşlar. "Richa Airstrike 4 Mevsim Motosiklet Montu" nakit 285 lira. Aldım bindim 40 km yol geldim. 80 km hızla ortalama. güzel kullanışlı bir mont almak isteyenlere tavsiye ederim.Rüzgar falan almıyor. Yağmuru denemedim daha ama sıcak tutuyor baya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sayfa boş biraz renk verelim varsa güzel fotolar koyalım
ybr nin son hali
eyn34k.jpg

KPErQO.jpg

burda ben ve kardeşim
eyn3Nn.jpg

Bu hafta içinde 2012 model bir YBR aldım, sigorta yaptırmam gerekiyor. Bildiğiniz uygun fiyatlı bi sigorta şirketi var mı arkadaşlar? Bu işlerde acemiyim biraz :-(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar