Hayırlı olsun bugunden itibaren bende trafik canavarı maduru olmus bulunmakdayım. Motorcuları insandan saymadıklarının altını bir kere daha çiziyorum.
yaklasık 40 km hızla giderken önümdeki traktör birden durdu bende sollayayım dedim demez olaydım tam römorkun dibine vardım derken birden direksiyonu sola kırdı kırmasıyla frenleri asıldım ama motorun durmayacagı belliydi yerler ıslak, ya römorka girecektim ya arka tekere. bende gaza yüklendim solundan gecer kurtarırm belki diye ama nafile egzosa sag taraftan darbe alınca dengem bozuldu saga yattım o an sag ayagım artcı demirine sıkısmıs galiba cunku kendimi atamadım. 15 metre kadar suruklenmisim. Herkes izliyor en son kadının biri elini uzattı ama millette tık yok. ayagımn ustune basamıyordum zaten gittim sekerek yol kenarına oturdum sonunda biri geldi ama ne dese iyi. ''motora binebileceksen hastaneye git'' hayretler icinde kaldım. calısmaz motor bogulmustur yan yatınca dedim. traktorle goturelim hastaneye dedigini de tekliften saymıyorum bile. neyse aradan biri cıktı allahtan arabasıya acile goturdu ayagım zedelenmıs bacakda kırık olabilir pazartesi ortopediye git dedi alcıya aldı.
Bereket elbiselerim kaskım vardı ayakkabının da ucu demirliydi yoksa ne olurdum ben tahmin edemiyorum, ki ayakkabının yırtılmasını gec demiri bile yamulmus pantolonun dizndeki korumalar paramparca. Zaten kaza anını gorenlerde oglan pek saglammıs o kadar uctu sonra kalktı gitti burnu bile kanamadı diye. neyse sonuc direksiyon yamuk diye yazmısdım dun simdi direksiyon depoyla ask yasıyor

hic tanımadıgım birkac adam biri muhtar biri kaza yapanın kardesi gelip bana yalvarıyolardi sikayetcı olma ne masrafın varsa karsılarız falan.. Tabi ilk kazam ne yapıcamı da bilmiyorum suc bende de olabilirdi o arada biri kulagıma arkadan vuran herzaman sucludur diye fısıldadı ya ondan olsa gerek ama yinede sikayetciyim uzlasmak istiyorm dedim. ama sonra bana carpan adamı gornce dayanamadım zaten adam yaslı kendinden gecmis onunu gormuyordur bu dedim acıdım motorun masraflarını kasrılamaları icin anlastım. Neyse lafı cok uzattım hayırlısı.
demem o ki ARKADASLAR KENDİNİZE DİKKAT EDİN buda yetmiyor BAŞKASINA DA DİKKAT EDİN çünkü kimse dikkat etmiyor motorcuya bunun birgun olacagından emindim kac kez karsıma atladılar saga sinyal verip sola donduler her seferınde yırtmıstım ama sonunda 40 la giderken bile ne kadar tehlikeli olabilecegini 6 saat once yasadım gordum. iyi geceler.