[Bursa - MT]

istanbul mobilya fuarıda orada olacak yolları ezberleyeyim bari :mrgreen: bende mont bakıcaktım

çıksada ben gelemicem gibi büyük ihtimalle cumartesi gidilir ve benim çalıştığım haftaya denk geliyor :pr:

Fuara bende gitmeyi düşünüyorum. Fakat arabayla.
Hiç nasip olmadı fuar.
Merakla bekliyorum :)

Fuara en güzel motorla gidilir, hava uygun olursa ben giderim motorla yoksa istanbulda başka türlü zor.

ee toplanıp gidelim o zaman grup olarak kurallara uygun kimseyi arkada bırakmadan gider geliriz:)

pazartesi 16 derece Yer yer bulutlu
salı 15 derece Yer yer bulutlu
çarşamba 15 derece Güneşli

motor sezonunu yarın kapatmayı planlıyordum vazgeçtim. hava durumu mutlu etti tam gezmelik.

ben bugün saat üçte erdeğe kamplı geziye gidiyorum bir gecelik. yanında hatunuyla gelen ulaşsın bana çadırda kalarım diyen varsa birlikte gidelim.

haftasonu olsa olabilirdi dicemde cadır demişsin donarsınız bu soğukta gece cok düşüyor sıcaklık

pazartesi 16 derece Yer yer bulutlu
salı 15 derece Yer yer bulutlu
çarşamba 15 derece Güneşli

motor sezonunu yarın kapatmayı planlıyordum vazgeçtim. hava durumu mutlu etti tam gezmelik.
sezonu kapatmamak lazim, motoru yatirmamak lazim.
Bende tam artik motora binilmez derken hooop hava isiniyor, motora biraz doyuyorum hava soguyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Umit hocam gecen sene subatta 22 derece sicaklik oldu hafta sonu pazara denk geldi bide. Iznik'e gezi duzenlemistik. Bellimi olur tam fuardada boyle bir hava olurda toplanipta gideriz belki.

sezonu kapatmamak lazim, motoru yatirmamak lazim.
Bende tam artik motora binilmez derken hooop hava isiniyor, motora biraz doyuyorum hava soguyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Umit hocam gecen sene subatta 22 derece sicaklik oldu hafta sonu pazara denk geldi bide. Iznik'e gezi duzenlemistik. Bellimi olur tam fuardada boyle bir hava olurda toplanipta gideriz belki.

usta doğru söylüyorsun. gazlamaya devam yokmu gezi falan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar