[Bursa - MT]

ne polis ne ambulans asıl suçlu kaçtı peşine kosmadim uğraşmak istemiyorum çarptığım aracın sahibide sana birşey olmadıysa problem yok dedi hasar önemli değil dedi işlerim yoğun gitmem gerek dedi gitt bende motoru eve getirdim şimdi yatıyorum yapacak birşey yok servisin plakayı alamadım

geçmiş olsun samet. sende bir şey yoksa güzel. yat dinlen.

Herkese merhabalar öncelikle kaza yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Bursa MT yi uzun süredir takip ediyorum fakat pek bir faaliyetim yoktur. Bende Özlüce dominos pizzada kurye olarak çalışıyorum. Allah'a şükür 3 yıldır motora biniyorum hiç kaza yaşamadım. Her gün motor tepesindeyim ve birçok şeyle karşılaşıyorum ve bu karşılaştığım olaylardan tecrübe ediniyorum herkese tavsiyem budur, dikkat edelim arkadaşlar.. Birgün gezilere katılmak istiyorum elimden geldiğince :) mağlum motorum 100'lük :)

Samet geçmiş olsun.Dinlen bolbol motor kolay toplarsın sen.Ama herkezin dediğini dicem gene dikkatli olun az daha,sezgilerinizi kullanın nerde ne olabilir düşüncesinde sürün.

Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Odunları kese kese bitiremeyiz memlekette. Dikkatli olmak lazım.

zakir aklıma gelen başıma geldi bir sonraki buluşmamızda berkut ve seninle özel konuşcam.sana birşey olmamışya gerisini boşver sağlık parayla gelmiyor motorun yapılır geçmiş olsun.

Aşağı yukarı tahmin ediyorum tolga abi söyleyeceklerini :))

Samet sanada geçmiş olsun. Nazar değdi ya bursa mt ye.

öyleyse kocaman bir nazar boncuğu asalım BURSA MT'ye

2061-nazar-boncugu_8271.jpg

Geçmiş olsun öncelikle, tahriklere kapılmadan sakin sakin sürmek daha iyi ama bunu hepimiz yapıyoruz galiba altımızda motor olunca ben dahil kendimizi bir şey sanıyoruz , dün bende çekirgeden gelirken yanımdaki salak arabayla yarışırken yola girip burnunu çıkaran minibüse kafadan çarpacaktım zor sıyırdım

sağolun arkadaşlar kim ne derse desin türkiyede motorsiklete saygı yok! Bunları assanda kessen de yine peydahlanir fiziksel olarak problemim yok ama manevi olarak çöktüm neyi çok sevsem elimden tek tek gidiyor hayırlısı .

Şubatta ki İstanbul motosiklet fuarına gidilecek mi? Daha önceki senelerde toplaşıp bu şekilde gitmiş miydiniz?

Topluca giden olursa bende gitmek istiyorum.Çünkü eldiven almak istiyorum.27 şubat ta olacakmış.
İstanbulu bilen birileri lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar