[Bursa - MT]

Hım anladım.Sizde kapışıcanız yeri bulmuşunuz tam he.
Allah korumuş ya.Motor sadece dış grenej falanmı dağıldı yoksa direksiyon falan gittimi.
Aynen öyle , viraj deniyorduk. Araba işin içine etti.

Ayak pedi kırıldı. Vitesin ordaki.
Vites yamulmuş. Grenajlar kırık, çizik. Birde debriyaj yamulmuş biraz.

Yürüyen takımı bilmiyorum, sabah bakıcam detaylı.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun. bu bursa daki sürücüler kafayı yemişler. sıkıştırıyor adam korna çalıyoruz noluyo lan diye arabadan inen mi dersin ışıklarda pis pis bakan mı dersin. allah sabır versin hepimize.

Zakir felaket tellalı gibisin. Önce kar da düştün, sonra bu kaza. Bir daha olmaz inşallah kardeşim.

bende katılacaktım fakat baktım tanıdık yok bir kaç tanede sevmediğim insan vardı bastım eve geldim

bende cemolos la birlikte ordaydım hatta oraanda gurup halinde gölyazıya geçtik gelseydin keşke.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

Berkut kardeşim iyiyim merak etme. Her şeye rağmen güzel gündü. Tabi sonu olmasaydı daha iyi olabilirdi de oldu artık :S

gözüm büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın trafıkte insan kılığında gezen hayvan çok oyuzden dıkkatlı ol trafıkte kımseyle muhatap olma :pale:

zakir aklıma gelen başıma geldi bir sonraki buluşmamızda berkut ve seninle özel konuşcam.sana birşey olmamışya gerisini boşver sağlık parayla gelmiyor motorun yapılır geçmiş olsun.

zakr geçmiş olsun keşke o ...nın geçip gitmesini bekleseydiniz

bende cemolos la birlikte ordaydım hatta oraanda gurup halinde gölyazıya geçtik gelseydin keşke.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

gözüm büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın trafıkte insan kılığında gezen hayvan çok oyuzden dıkkatlı ol trafıkte kımseyle muhatap olma :pale:

abi göremedim seni fotolardan az çok tanırdım ama göremedim :pale:

arkadaşlar bugün esentepeden hürriyet lambalarına giden yolda gidiyordum servisci geldiğimi gördüğü halde sokağa girdi frene bastım fakat duramadım servisin arkasındaki transporter a kafadan vurdum bende birşey yok allaha şükür ama motorun onu dağıldı bacaklarımin ağrısı hariç birşeyim yok kask aracın kaportaya çarpınca ikiye ayrıldi şükürler olsun ucuz kurtardım

arkadaşlar bugün esentepeden hürriyet lambalarına giden yolda gidiyordum servisci geldiğimi gördüğü halde sokağa girdi frene bastım fakat duramadım servisin arkasındaki transporter a kafadan vurdum bende birşey yok allaha şükür ama motorun onu dağıldı bacaklarımin ağrısı hariç birşeyim yok kask aracın kaportaya çarpınca ikiye ayrıldi şükürler olsun ucuz kurtardım
Noluyo size arkadaşlar az dikkakli sürün.Buğün motorum bakıma götürken mudanya yolunda orta şeritte arkamda artçım birlikte gidiyoruz.Esentepe tüneline dogru giderken sol şeritteki bir jip tam yanımda be 70 km hızda ilerliyorum.Yavaş yavaş benim şeride üstüme gelmeye başladı ben kornaya asılınca aniden kırdı direksiyonu sol şeride.arada 100 mt falan fark olunca sellektör yapıyor heralde özür dileme manasında.

zaten dikkatli kullanıyordum kapak kaçırdığı için gitmiyordu zaten 60 i zor görüyordu bende 60 la gidiyordum olan oldu hayırlısıyla kurtuldum

neyse olan olmuş. polis ambulans çağırıldı mı? sağlık kontrolüne gittiniz mi? hasarı kim karşılıyor?

ne polis ne ambulans asıl suçlu kaçtı peşine kosmadim uğraşmak istemiyorum çarptığım aracın sahibide sana birşey olmadıysa problem yok dedi hasar önemli değil dedi işlerim yoğun gitmem gerek dedi gitt bende motoru eve getirdim şimdi yatıyorum yapacak birşey yok servisin plakayı alamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar