Kaza yer olarak nerde oldu.Sağ olasın Emre. Allah'a şükür iyiyim![]()
Kaza yer olarak nerde oldu.Sağ olasın Emre. Allah'a şükür iyiyim![]()
Alamadım , bende zakirin motora çarpmamak için sıkı fren yaptım. O arada basmış gitmiş , zaten viraj vardı o yüzden kayboldu hemen göremeden.
Kaza yer olarak nerde oldu.
Kaza yer olarak nerde oldu.
Hım anladım.Sizde kapışıcanız yeri bulmuşunuz tam he.Altınşehirde dere varya , virajlı yol. Harman ekmek fırının orda ki virajda.
4 mevsimlere giriş diyim.
Aynen öyle , viraj deniyorduk. Araba işin içine etti.Hım anladım.Sizde kapışıcanız yeri bulmuşunuz tam he.
Allah korumuş ya.Motor sadece dış grenej falanmı dağıldı yoksa direksiyon falan gittimi.
Alamadım , bende zakirin motora çarpmamak için sıkı fren yaptım. O arada basmış gitmiş , zaten viraj vardı o yüzden kayboldu hemen göremeden.
bende katılacaktım fakat baktım tanıdık yok bir kaç tanede sevmediğim insan vardı bastım eve geldim
Berkut kardeşim iyiyim merak etme. Her şeye rağmen güzel gündü. Tabi sonu olmasaydı daha iyi olabilirdi de oldu artık :S
bende cemolos la birlikte ordaydım hatta oraanda gurup halinde gölyazıya geçtik gelseydin keşke.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
gözüm büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın trafıkte insan kılığında gezen hayvan çok oyuzden dıkkatlı ol trafıkte kımseyle muhatap olmaale:
Noluyo size arkadaşlar az dikkakli sürün.Buğün motorum bakıma götürken mudanya yolunda orta şeritte arkamda artçım birlikte gidiyoruz.Esentepe tüneline dogru giderken sol şeritteki bir jip tam yanımda be 70 km hızda ilerliyorum.Yavaş yavaş benim şeride üstüme gelmeye başladı ben kornaya asılınca aniden kırdı direksiyonu sol şeride.arada 100 mt falan fark olunca sellektör yapıyor heralde özür dileme manasında.arkadaşlar bugün esentepeden hürriyet lambalarına giden yolda gidiyordum servisci geldiğimi gördüğü halde sokağa girdi frene bastım fakat duramadım servisin arkasındaki transporter a kafadan vurdum bende birşey yok allaha şükür ama motorun onu dağıldı bacaklarımin ağrısı hariç birşeyim yok kask aracın kaportaya çarpınca ikiye ayrıldi şükürler olsun ucuz kurtardım
geçmiş olsun. arkadaşlar size bir an önce eğitim lazım böyle gitmez..