[Adana - MT]

Merhaba arkadaslar...

Muzaffer en kisa zamanda sagligina kavusursun umarim.

Fatih abi nice yillara tekrar...Ozan kazasiz belasiz surusler ve bol kilometreler yapman dilegiyle...Tatli ve pasta icin ikinize de tesekkurler...:rendeer:Keyifli sohbetle birlesince tadi damagimizda kaldi desem yeridir...:cat:

Serdar Bey cok keyifli gecen-ve gerek iklim kosullari itibari ile gerekse tek basiniza yapmak zorunda oldigunuz ve bir o kadar cesaret gerektiren- Elazig-Adana-G.Antep bakim ve yolculuk maceranizi bizimle paylastiginiz icin tesekkurler. Yusuf abinin de belittigi gibi C.samba toplantimiza denk gelseymis tanisma firsatimiz da olacakmis... Yolculugunuzu sagsalim tamamlamaniza sevindim.Tekeriniz duz bassin...

Bora Baskanim,paylasimin icin tesekkurler...:rendeer:Guzel bir yere benziyor.Piknik yapmak icin degerlendirilebilir...Yeni yerler ve yeni yollar guzeldir...:cat:

Gezi paylaşımımla ilgili güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Sizlerle tanışmak,Adana,Elazığ veya farklı ortamlarda görüşmek dileğiyle.

Sağlıcakla kalınız.

.

merhabalar ya arkadaşlar abilerim bir sorum olacak motorun devrini noterden aldım o kağıtla beraber gidip sigortasınıda yaptırdım şimdi trafiğe gidip ruhsat almama gerek varmı yoksa onlar kendileri gönderirlermi

İyî akşamlar
Muzaffer abi geçmiş olsun bir an önce
Sağlığı na kavusursun

Ruhsat için trafiğe gitmenize gerek yok ev adresine gonderiyorlar

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.

merhabalar ya arkadaşlar abilerim bir sorum olacak motorun devrini noterden aldım o kağıtla beraber gidip sigortasınıda yaptırdım şimdi trafiğe gidip ruhsat almama gerek varmı yoksa onlar kendileri gönderirlermi
trafik sigortasını yaptırdıktan sonra,ya 1 hafta sonra trafiğe siz gidin elden alın,yada 15 gün içinde adresinize gelecektir.

fatih abi,ne yaptın şu sandalye konusunu ?

Son düzenleme:
Açlık sınırı olmuş 1300 küsür lira asgari ücrete hala %3+%3 zam diyor hödükler:pr: Geli seviyemiz düşük aldığımız şeyler dünyanın en pahlı fiyatlarından bu nasıl perhiz bu nasıl lahana turşusu arkadaş::sas::::rantinp:::ranntign::eviiil::::lolabove::xcrying:::159::

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,hepimize iyi bir hafta sonu olsun.
eğitim toplantısı için,ç.ova belediyesi konferans salonunu ayarlayalım dedim,araştırdım,700 tl.istediler.:pr:

::157::::157::günaydın dostlar.yılbaşı sendromu başladı sayım,envanter hafta sonu yogun geçecek size kolay gelsin.:rendeer::rendeer:

::157::::157::günaydın dostlar.yılbaşı sendromu başladı sayım,envanter hafta sonu yogun geçecek size kolay gelsin.:rendeer::rendeer:

Allah kolaylık versin fatih abi. Aynı dertten bizde muzdarip oldukta bitirdik şükür. Ama illa bi yerde karışıklık yada eksiklik çıkıyor:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar