Topic durgun halde herkes motorlarını sattı galiba :thumright
Canlandıralım o zaman topici
Başlangıç motoru olarak aldım. İlk motorum olduğu için çok fazla kıyaslama yapamayacağım. Tecrübe edinip Honda cbr250'ye geçmeyi düşünüyorum. Eğer motor hakkında konuşmak gerekirse:
Çok tecrübem olmamasından dolayı ve ilk motor heyecanım olmasından dolayı kitapçığa tamamiyle uydum. Rodajı tamamlayana kadar Her 500km'de bir castrol motor yağı alarak değiştirdim. Bakımları 500-2000-4000-6000... diye gidiyor kitapçığa göre.
Titreşim denilmiş ama 80km hıza kadar beni rahatsız eden bir titreşimi yok. Bu yaz gerekli ayarlamaları yapıp uzun yol yapmayı düşünüyorum. Eksi yönlerine gelince:
- Aynaları kalitesiz. uzun yolda, yüksek süratte ayna içe doğru geliyor düzeltmek zorunda kalıyorsunuz ki kesinlikle çok tehlikeli. Aynalar değişmeli bence.
- Lastikler kötü. Allah'a emanet gidiyoruz gibime geldi. 1500kmde ön lastik patladı. Yol tutuşu da kötü bence. Kaç bin liralık motorlarda bile fabrika çıkışı lastikler kötü oluyor bu yüzden firmaya suç atmaya gerek yok

canını seven lastikleri değiştirsin !
- Demirler titretiyor motoru. Motorumuzun dış aksamı plastik olduğu için konulan demir yerler yüksek devirlerde yani biraz gaz verince titreyebiliyor. Kimisi bu demirleri çıkararak sorunu çözüyor. Ben motorumu çok yıkadığım için demirlerin arasına temizlik bezlerimi koyuyorum titreşim yapmıyor hiç.
-Farımız yetersiz gibi geldi. Ayrıca Farımız titreyebiliyor. Kafa kısmını açıp farla plastiğin arasına sünger koyarak bu titreşimi kesebiliyoruz.
Ben ince eleyip sık dokuyan birisiyim bu yüzden tüm sorunları yazdım buraya. Bu yazdığım eksi yanlar çoğu Çin malı motorda var zaten onu da söyleyeyim.
Genel olarak alınabilecek bir motordur. Ona iyi bakarsanız sizi üzmez

hız konusunda gelince : 80km hıza kadar hiç zorlanmadan çıkıyor. Ve yukarıda dediğim gibi titreşim sürücü kısmında yok denecek kadar az, ama artçı ne durumdadır orasını bilmiyorum

Düz yolda 100-105km'ye çıkıyorsunuz. Yokuş buldu mu 120ye geliyor. Lakin bu motorun ibresine göre...

ibremiz bana BAYA bir BONKÖR geldi. 100lük bir motorun 120-130 yapması bence imkansız. Ama o değerleri ibrede görüyorsunuz bu da size zevk verir mi bilmem

ki o kadar hız sadece test amaçlı yapılmıştır. Kimseye önermiyorum kesinlikle çok tehlikeli.. ( hız değerleri kişiye göre değişiklik gösterir. Ben bu değerleri 50 kiloyla, artçı olmadan ölçtüm. Kilo arttıkça performansı eksi yönde değişir kesinlikle )
Yakıt konusunda bütün cup motorlar cimri zaten. Dip gazda bile 2 litreyi geçmedi yakıt tüketimim.
Bu motoru çoğu kullanan modifiye yapıyor. Ben orjinal halini sevdiğim için böyle bir şeye gerek duymadım. Yapılan modifiyelerden apaçi tarzı olanları kesinlikle önermiyorum. Amartisörleri kesmekmiş, aynaları sökmekmiş bunlar ölüme bir adım daha yaklaştığınız şeyler. dediğim gibi yapmayın şu motorlara şu eziyetleri !! Kendinizi de motorunuzu da sevin...
Aklıma geldiğince yazdım. Daha da tecrübelerim oldukça buradan aktarırım.
Saygı ve sevgilerimle, tekeriniz düz bassın...