Kadırga KDR 250 Racing ??

Motoru bugün araştırma yaparken gördüm vibrasyon ve malzeme kalitesi nasıl ?bilgilendirirseniz sevinirim

kardeşim 8 e alırsın 4 e zor satarsın işçiliği bilmem ama seni memnunda etmez tatminde, hiç bulaşma

Bi isime bak bi motora bak yav honda neyim yapsa ya şöyle bir şey :pale:
pr_01_164_min.jpg

dhn

Yyki spitzer ile ayni motor. Kalite olarak calibre den daha sorunsuz servisi fazla. Hi olarak Çinliler içinde en yavasi. 140 maz. Yaparsın. Ama ne megelli nede calibre gibi sahibini cildirtmaz

Piyasasi yok ayrica servisleriyle konusman lazim ne diyorlar motor blogu kalitelimi bakmak lazim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir an için s1000rr a benzettim :)

Yzf r125 çakması gibi geldi bana karenaj vs aynı çift parça bence cbr 125 uzun vadede daha sağlıklı

35d1369561020-yamaha-yzf-r125-yamaha-yzfr125-k-rm-z-2.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sırf şeklim olsun diye..
yuki yi alanlar gibi
bunuda alan olacaktır..
yazık çok yazık :)

Adam bir motosiklet almış görüceksin fena birşey.
-yapma yaw
He valla
-Markası neymiş hacım
Kadırga laa
-????

Endurosunu test edecektim, unuttum. Hafta sonu bir deneyeyim bakalım.

Hadi Yuki Mondial falan yine yüzümüz kızararak söylüyoruzda Kadırga nedir abi :queen:

bulunduğum şehirde bir tane vardı Kadırga fakat 8000e aldı 4750sattı adam niye bilemem ama motor üretimini yamahaya üretim yapan çinli firma yapıyor. bizim yüki ve kadırgaya da paket yapıp gönderiyor sonuç cıvatalar sıkılıp üretim türk oluyor :) komik değil mi . motorun kronik sorunu olmadığını biliyorum birkaç ufak tefek değişimden sonra bence 2.el makul fiyattan alınabilir calibre ya da megelli ne ise o zaten topu attı makine sorun yuvası çıkan haberler bunu gösteriyor.

Bugün ben motorsikleti anabayisinde inceledim. Fiyatı piyasaya göre yüksek kabul ediyorum, işçiliği bir honda kawasaki vs japon malları gibi değil kabul ama birçok çin e göre bir tık üstte. Benzin deposu iç içe iki plastikten oluşuyor biri ana depo ikincisi üstündeki kaplama, ayak dayamasının otomatik kapanması hiç hoş değil çoluk çocuk oynarken düşebilir, performans bekleyenler umduğunu asla bulamaz ama ben şekil istiyorum görüntü olsun az yaksın az bakım parası veriyim ehh bide 140 yapsın diyorsanız İstanbulda belki alabilirsiniz çünkü servis parça konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum anabayi gerçekten destek oluyor ve firma hakkında şunuda duydum 2014 te yeni scooter lar getireceklermiş. Bence Türkiye de devamlı iş yapmak isteyen firma şuanda kötü mal piyasaya süremez. Kadırga' nında çok kötü bu abi ya dediğimiz ve diyeceğimiz bir motorsiklet olucağını sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar