13 Yaşındayım hangi motosiklet bana uygun motosiklet önerirmisiniz

08YZFR1_FR3-4_red.jpg
Motosiklet sürmek için 17 yaşına gelmelisin ve a2 ehliyetini almalısın. Benim de senin yaşlarındayken motosikletlere çok hevesim vardı, ama hevesim var diye gidip hemen almadım ehliyet almayı bekledim. Doğru olan bu :cat:

Sağolasın abi bir güzel sen konustun... anlayan anlasın forumun eskiden üyesiydim şifremi unuttum... :( yeniden açtım :)

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Sağol Mert abi bende hobi olarak trafiğe kapalı alanda kullanıyorum teşekkürler... :)

Sağolasın abi bir güzel sen konustun... anlayan anlasın forumun eskiden üyesiydim şifremi unuttum... :( yeniden açtım :)

Eski veya yeni olmak bir marifet değil. Her şeyden önce insan olmak önemli... Ben büyük olarak diyeceklerimi dedim, başına gelebilecekleri ve sonuçlarını sana söyledim... Seninde dediklerimden bir ders çıkardığını düşünüyorum.

Mondial drift sorunsuzluğuyla biliniyor forumdan. Forum geneli oldukça memnun motordan. Hobi amaçlı tercih edilebilir... Parçasıda ucuz en azından.. Ehliyetini alana kadar takılırsın işte. Lise önünde hatun ayarlarsın :queen:

Trafiğe kapalı alanlarda ekipmanlarımı tam alıp giyip kaskımı takıp sürüyorum...

Trafiğe kapalı alanlarda ekipmanlarımı tam alıp giyip kaskımı takıp sürüyorum...

17 yaşına kadar hep trafiğe kapalı alanda süreceksen birşey diyemeyiz. Toprak Razgatlıoğlu'da 6-7 yaşlarında başladı motor kullanmaya ve senin yaşlarında 600cc ile yarışlara girdi. (Bunuda hatırlatırım herkese).

İmrendiğimiz motosiklet yarışcıları röportajlarda hep 6 yaşında başladım 10 yaşında başladım gibi cümleler kuruyolar.Ama bu iş sokaklarda olmaz

Sagol abi gerkes baska anlamis bebek motoru filan koymuslar valla ustune alinan varsa forum a dala gecmek icin gelmesinler bence

Pistte veya kapalı alanda Bir Toprak Razgatlıoğlu olabilirsin... yoksa 18 ini bekle.

100 lük cup motosikletle başla mantığını kavra daha sonra debriyajlı sisteme geçersin

Ben kuzenimin yamaha ybr 125 surdum 2,3 kere surebiliyorum 125lik 125lik daha iyi bir motor biliyormusunuz

Kuba xcg 150'ye bak o zaman. Motorun boyuda ufak biraz zaten zorlanmazsın yani.

kardeşim paran varsa şu pit bike lerden al keyfine bak istediğin hareketi yap dağ da bayırda sür :cherry:

150CC-Pit-Bike-With-KLX-Style-WBL-57C-.jpg

Benim oğlum senden 1 yaş küçük. O da kıvranıyor ama mümkün değil oğlumun motor kullanmasına izin vermem. Çok istiyorsan elektrikli scooterlar ile tenha yollarda kask takarak takılabilirsin. Tabi ailenin iznini aldıktan sonra.

Sagol valla bakiyim abi valla sonradan forumdan duzgn cevaplayanlar geldi ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar