- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım daha dün ilk motorumu aldım bu bir peugeot speedfight 2 bildiğiniz gibi 2 zamanlı ve ben bunu çok ucuza getirmeme rağmen sanki ilk günden pişmanlık yaşıyorum gibi motorun bende pişmanlık uyandırması çok yakması yani daha tam test edemedim ama ilk günden yolda kaldık (benzin bitti) ve artıyen ağrızaları var ve bunlar gözle görülür şeyler olmadığı için çözüm bulamıyorum motor kısmından da anlamam açıkca anlatıyorum yaklasık bir 30 dk kullanımdan sonra motor çekmemeye başlıyor yani gazı köklüyorum fakat banamısın demiyor sadece bağırıyor hafif dik yolda ışıkta kaldıramıyorum motoru üstünden iniyorum kendini bile zor çekiyor(düz yolda sorun yok) ama bazen de olmuyor bir ışıkta oluyorsa diğer ışıkta olumuyor bu oldugu yerde titreyip hafif hafif ilerleyerek zorlama durumu neden oluyodur sizce???????? ikincisi motoru aldıgım arkadas pek anlamıyor motordan zaten ne bakım yapmış ne bişey bana sadece gaz teli uzun geliyor onu biraz kestir ve gaz ayarı bozuk falan dedi bu gaz teli kestirilebiliyor mu?????? birde bu sorunları çözebileceğim ankara da bir usta var mı ucuz yollu olması tercihim malüm öğrenciyim
teşekkürler
ha bir de peugeot scooter servisi varmış ankara da ona gitsem bana çozum olabilirler mi motora bakım yaparlar mı ??????