ufak bir manavgat gezisi

s.a. arkadaşlar uzun bir süredir motor gezi resimleri yayınlamıyordum pazar günü antalyadan çerin abim vardı o manavgata gezi yapacağız dedi sende gel dedi ve onlar antalyadan bende alanyadan çıkıp manavgatta birleştik ve ufak bir tur attık side flan sonra dağıldık işte resimler

sideye giderken

jom8.jpg

kho7.jpg

suss.jpg

pp60.jpg

jwq5.jpg

r86f.jpg

l0kv.jpg

manavgat şelesinden

shq4.jpg

ew3g.jpg

fqri.jpg

rcxn.jpg

e8pr.jpg

kv3t.jpg

tn2t.jpg

8doi.jpg

belliki yazdan kalma bir gününüz olmus:cat:
paylasim icin tesekürler

Guzel gezi olmus.

Vay. EGE YELI KLE. SATMIISIN. IYI. KURTULDUN. O MAKINADAN.

BENCE TRANSALP. ALP. HUZURU BUL. ARTIK

vay fatih'im güzel gezi olmuş.:thumleft:
bu arada yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.:bestmt: canavar gibi duruyor.yakışır kardeşime :wiinkk:
ben de uzun zamandır siteye girmiyordum bugün girdim gezi yazını gördüm.seni görmüş kadar oldum valla.:)
haydi kazasız belasız :king:

belliki yazdan kalma bir gününüz olmus:cat:
paylasim icin tesekürler

sağolun havalar güzeldi ancak rüzgar vardı giderken baya rüzgar yedim ancak geleirken arkadan olunca iyi oldu :)

Guzel gezi olmus.

Vay. EGE YELI KLE. SATMIISIN. IYI. KURTULDUN. O MAKINADAN.

BENCE TRANSALP. ALP. HUZURU BUL. ARTIK

teşekkür ederim

vay fatih'im güzel gezi olmuş.:thumleft:
bu arada yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.:bestmt: canavar gibi duruyor.yakışır kardeşime :wiinkk:
ben de uzun zamandır siteye girmiyordum bugün girdim gezi yazını gördüm.seni görmüş kadar oldum valla.:)
haydi kazasız belasız :king:

sağol abi teşekkür ederim hem gezi için hem motor için cümlemize kaza bela vermesin inş. sen ne yapıyorsun abi gezi flan yapmıyor musun bu tarafa gelmiyecek misin

Sym li abiyi tanıyorum.mertin arkadaşıyım ben parkta falan oturmuştuk abi.motor hakkında sohbet etmiştik hatırladın mı :) ahmet ben.kuba var bende de beyaz.şaşırdım seni bu forumda görünce :mrgreen: bana da deseydiniz gelirdim ya

fatihim helal olsun...motoru sattığımdan beri acayip asabım bozuk...ileride acısını beraberde çıkarırırz inş...allaha emanet ol...

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Güzel gezi olmuş, bida düzenlerseniz fırsatım olursa katılabilirim.

GÜZEL BİR GEZİ ,GÜZEL BİR MEMLEKETTE YAŞIYORSUNUZ KIYMETİNİ BİLİN,GEL GÖR ESKİŞEHİRİ -10,-15 LERDE GEZİYOR HAVA SICAKLIĞI,AYRICA ÇETİN ÇİLAY ABİMİDE GÖRMEK GÜZELLL,PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,SAYGILAR...:rendeer:

Sym li abiyi tanıyorum.mertin arkadaşıyım ben parkta falan oturmuştuk abi.motor hakkında sohbet etmiştik hatırladın mı :) ahmet ben.kuba var bende de beyaz.şaşırdım seni bu forumda görünce :mrgreen: bana da deseydiniz gelirdim ya

oktay abiyi diyorsun sen bu sitede üyeliği yok benimle gezerse artık daha çok görürsün onun resimlerini :)

fatihim helal olsun...motoru sattığımdan beri acayip asabım bozuk...ileride acısını beraberde çıkarırırz inş...allaha emanet ol...

sağol hakan abi sattığın iyi olmuş elindeki motor pek iyi değildi inş. daha iyisini alır ve daha güzel geziler yaparız seninlede inş. abi sende allah a emanet ol

Güzel gezi olmuş, bida düzenlerseniz fırsatım olursa katılabilirim.

sağol ali kardeş her zaman bekleriz antalya merkezde misin

GÜZEL BİR GEZİ ,GÜZEL BİR MEMLEKETTE YAŞIYORSUNUZ KIYMETİNİ BİLİN,GEL GÖR ESKİŞEHİRİ -10,-15 LERDE GEZİYOR HAVA SICAKLIĞI,AYRICA ÇETİN ÇİLAY ABİMİDE GÖRMEK GÜZELLL,PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,SAYGILAR...:rendeer:

sağol mesut abi kıymetini bilmez miyiz türkiyenin cenneti sayılır akdeniz bölgesi ama bu kış buralarda - leri gördü inş. daha da görmez çetin abi cbf 150 forumunda takılıyor orada bol bol görebilirsiniz :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
manavgat şelalesini görmeyi çok istemişimdir...
aşağı yada yukarı taraflarına yüzmek için girilebilir mi acaba :)

Fatihcim güzel bir gezi olmuş , tekerine sağlık :rendeer:

Kazasız belasız nice geziler dilerim :cat:

Motosikleti
fazla birşey yok aslında :) aşağısında girilecek yer var girmek istedikten sonra

boşuna gelme diyorsun yani...:p
pamukkaledeki gibi hüsrana uğrarmıyım..
kitaplarda gördüğüm gibi sanardım... gidip görünce pişman oldum gitiğime...:pr:

boşuna gelme diyorsun yani...:p
pamukkaledeki gibi hüsrana uğrarmıyım..
kitaplarda gördüğüm gibi sanardım... gidip görünce pişman oldum gitiğime...:pr:

yani benim düşüncem öle çünkü pek birşey yok :)

işte göreceğin şey resimde mevcut

ew3g.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
hep şelale de felan yüzmeyi ismişimdir... peki bu şelaleden yüzerek atlayan manyaklar da var mı...yoksa ben geleyim diyecektim...:queen:
gerçi burası pek yüksek değil... idare ederiz artık...:)

şelalenin oraya girmek yasak atlamakda delilik olur bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar