Altın Elbiseli Adam Megelli 250r testi

Hic. Avrupaya. Yada. Gelismis ulkelere. CIN. Hint. ! MALI. Abuk sapik markalar. Girmismi goren. Varmi. ?

93. 90. Model vespaya. Binerimginede. Busalak. Motora. Asla

Ben. Yunan. Icin. Cevap. Vereyimcokzor. Giremez. Cunku. Ce. Garantisini. Kapsamaz. Megelliyi l alan da. Pardon maydonoz. U! Cok zengin. Dir bence. 2benim sokaga atcak. Param yok.

girse de kimse almaz ki bizim çinliye verdiğimiz paraya adam japon alıyor. (satınalma gücü bakımından)

Videoyu öncelikle çok beğenerek izledim.Barkın ağbi ve diğer ekip arkadaşlarının eline sağlık.
Motora gelicek olursak söylenecek çok fazla şey yok.
Titreşimini görmek bile yetti o pegler o manetler nasıl titriyor.Titreşimden motor her an dağılacak gibi(Yahu benim kullandığım kıçıkırık cb 125 bile bu kadar titremiyor..)
Enjeksiyon kafasına göre çalışıyor.Gösterge tablosu arızalı olsada garantiden değişiyorsa bence sıkıntı yok.Ama 9.000 tl verip alınacak motor değil.
7.000-7.500 TL'ye ikinci el sym wolf 250 alınır mis gibi binilir. 10 bin verilir cbr 250 alınır vs.vs.

Videoyu öncelikle çok beğenerek izledim.Barkın ağbi ve diğer ekip arkadaşlarının eline sağlık.
Motora gelicek olursak söylenecek çok fazla şey yok.
Titreşimini görmek bile yetti o pegler o manetler nasıl titriyor.Titreşimden motor her an dağılacak gibi(Yahu benim kullandığım kıçıkırık cb 125 bile bu kadar titremiyor..)
Enjeksiyon kafasına göre çalışıyor.Gösterge tablosu arızalı olsada garantiden değişiyorsa bence sıkıntı yok.Ama 9.000 tl verip alınacak motor değil.
7.000-7.500 TL'ye ikinci el sym wolf 250 alınır mis gibi binilir. 10 bin verilir cbr 250 alınır vs.vs.
satan varsa 2 bin lira veririm megelliye :cherry:

Barkın abi motoru test ederken bozulmuştur bence .:cat:
o yüzden video gecikir :cherry:

megelliye kesinlikle karşı degilim sadece topigini okudum. fakat kullanıcılarına sesleniyorum bana cephe almayın süper görünüşü olan bir motosikletiniz var bu konuda hemfikrim dostlarım :cat:

Hade len hyo fetişi ::evil::

Bence de yolda kalmıştır :salut: Çok pozitif duygular içerisindeydim Megelliye karşı.İtalyan isimli filan diye :) Oğuz'a da az itilemeye uğraşmadım ahahaha.Çok merak ediyorum Barkın bey kesin gözünün yaşına bakmamıştır :)

Megelli motoru Çin'de monte ettirerek hata yapıyor. Verseydi Hintlilere çok daha güzel bir sonuç çıkabilirdi belki de. Baktığınız zaman değişik artıları var. Amortisördür, göstergedir, şekil şemaldir. Ama çinlinin eline montaj diye verince bunu yapabiliyor işte.

Tek silindirli o yüzden titremesi normal diyen arkadaşlar bir Duke 200'a binsin lütfen. İsteyince en aza indirgenebiliyor.

Linwelin verdiğin adrese baktım, aklıma şöyle birşi geldi megellinin çinde ki satış sitesi olamaz mı?

Ben canlı yayın da yanlış bilgi vericeklerini sanmıyorum, şu motorun toplanmasını daha düzgün bir ülkeye verselerdi bence daha iyi bir durum da olurdu.

Böyle viraj alan motor mu olur arkadaş :mrgreen: yapamamışlar işte zorlamanın alemi yok
vg97l.png

Malzeme ve mühendislikte iş yoksa isterse ingilterede toplasın ister amerikada.
Mühendisler "ingilizim ulan ben, rakamları uydursam bile güzel motor çıkartırım" tarzında düşündüyse demek ki :mrgreen:

İngiliz tersiliği burdada gözleniyor , viraj sola doğru ama motor sağa yatık :D hakikaten iyi yakalamışsın umurcan :)

Linwelin verdiğin adrese baktım, aklıma şöyle birşi geldi megellinin çinde ki satiış sitesi olamaz mı?

Ben canlı yayın da yanlış bilgi vericeklerini sanmıyorum, şu motorun toplanmasını daha düzgün bir ülkeye verselerdi bence daha iyi bir durum da olurdu.

Marka degeri diye bisey var. Turkiye de de ahmet diye satilsin ozaman. Ayrica zongshen Cinde cok buyuk bi uretici, megelli uretdin biz satalim mi der, yeter artik birakin megelli iyi megelli ingiliz. Ayrica bi arkadas daha soyledi. Sen ingilterede dunyanin en pahali iscilerine motorun parcalarini urettirip cine nakliye parasiyla gonderip orda birlestirtir misin? Az mantikli olalim ingilizin biri cizmis cinliler uretmis iste motoru. Sonrada megelli firmasi komple zongshene satilmis..

Bu tür Çin malı adi motorların Türk Standartlarına uymadığı gerekçesi ile ithalatı yasaklanmalıdır. Kimse canını sokakta bulmadı arkadaşlar.

10.24-10.34 arası ben koptum.. İvmelenmesi müthiş... nihHJAHA puhahaha sonra ses var motor bir kaç sn. sonra görüntüye giriyor tam komedi :)

9 bin vereceğine 1000 tl daha ver cbr 250 r al. Adam doğru söylüyor.

Megelli videosundan hariç 3.canlı yayında megelliden daha detaylı bahsetmiş:)

Şu viraj resmi çok iyiymiş,ters yöne yatıyor hahahahaha :santa:

İngiliz tersiliği burdada gözleniyor , viraj sola doğru ama motor sağa yatık :D hakikaten iyi yakalamışsın umurcan :)

:queen:belki ileride çatal yol ayırımı vardır-önce sol-akabinde hızli bir sağ....:queen:

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

Böyle viraj alan motor mu olur arkadaş :mrgreen: yapamamışlar işte zorlamanın alemi yok
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vg97l.png

Malzeme ve mühendislikte iş yoksa isterse ingilterede toplasın ister amerikada.
Mühendisler "ingilizim ulan ben, rakamları uydursam bile güzel motor çıkartırım" tarzında düşündüyse demek ki :mrgreen:

Yer çekim kuvvetine ^^meydan^^okuyan bir motosiklet(teknolojik)...:bounce:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
nebicim motormus ya bu saatten sonra alıcı çıkar mı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar