Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
En kalıplı gösteren renk beyaz hiçte pişman olmadım hatta siyah var cok yakinlarda yanyana koyduk baya ufak gösteriyor

Ya aslında 2. El alacağım için çokta tercih şansım yok temiz motoru alacağım

Denizliden gelebilirsen gel benim motoru al
Eskişehirdesiniz sanırım. Gelip almam imkansız diyebilirim :) 110km mesafede şuan baktığım motor. Onu bile getirmeye korkuyorum. Debriyajlı motor tecrübem daha 0a yakın. Bir de havalar bozdu, motor işi yaza kaldı hocam. Yazın bu topicte fink atacağım inşallah :)

ben kırmızı aldım, seneye 250cc ye geçicem, o zamanda kırmızı alıcam sıkıntı yok, kırmızı kandır :D

Sorduğum insanlar kırmızı diyor evet galiba temiz bir kırmızı düşürücem Mart'a Nisan'a eyvallah beyler

Shark egzoz 50 tl alinirmi sizce 3 gun kullanilmiş mahallesinden şikayet üzerine satiyormus motoru shark ölduruyor iyi degil alma diyenler var bnde kaçırmak istemiyorum ucuz sizce nabilir alinirmi ??

sedat ın motorda leovınce var .. bende orjinal .. onun motorun hemi son sürat i hemi kalkışı benimkinden iyi... 2 sinide aynı anda test ettiğimden rahatlıkla bunu söylüyorum...

sedat ın motorda leovınce var .. bende orjinal .. onun motorun hemi son sürat i hemi kalkışı benimkinden iyi... 2 sinide aynı anda test ettiğimden rahatlıkla bunu söylüyorum...

Bu leovınce egzoz modeli nedir internette bakınca tigerların sadece 125r için uyumlu olduğunu gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar