Valla ilerde bi cbr 125 im olacak.2 kere kavuşamadan ayrıldık :mrgreen:
sen f zannedersin canını çıkarırsın motorun.. yada ybr gibi uçmaya kalkarsın.
Valla ilerde bi cbr 125 im olacak.2 kere kavuşamadan ayrıldık :mrgreen:
Eskişehirdesiniz sanırım. Gelip almam imkansız diyebilirimDenizliden gelebilirsen gel benim motoru al
En kalıplı gösteren renk beyaz hiçte pişman olmadım hatta siyah var cok yakinlarda yanyana koyduk baya ufak gösteriyor
Al dene sesini beğenmezsen çıkartırsın. Ucuzmuş zatenShark egzoz 50 tl alinirmi sizce 3 gun kullanilmiş mahallesinden şikayet üzerine satiyormus motoru shark ölduruyor iyi degil alma diyenler var bnde kaçırmak istemiyorum ucuz sizce nabilir alinirmi ??
sedat ın motorda leovınce var .. bende orjinal .. onun motorun hemi son sürat i hemi kalkışı benimkinden iyi... 2 sinide aynı anda test ettiğimden rahatlıkla bunu söylüyorum...
zaten bizdeki varedero eğzosttu...Bu leovınce egzoz modeli nedir internette bakınca tigerların sadece 125r için uyumlu olduğunu gördüm.
zaten bizdeki varedero eğzosttu...
Yani temin edebileceğim neresi var ? Fiyatı nedir veya? Ben de motoru alınca egzoz düşünüyorum tigerın TRI 780 var mı kullanan bilen bilgi verebilecek kimse ?
Oo büyüksünüz abi o zaman adamlar gerçek motorcubiz leovınce eğzost u varadero dan söken bir abimizden aldık... kesip kısaltıp montajladık....