35 Gün Hayaller Gerçek Oldu (Bol Fotoğraflı)

:) iyi gezmişiniz bidahakine beraber haber verirseniz takılırım arkanıza.. :)

Hep hayal ettiğim şey budur. Gerçekten kıskandım. Helal olsun size. Belki benim de bir gezi planım olabilir ama bu kadar uzun yaşamak herhalde imkansızdır.Bir defa evliysen ve de çocuk varsa daha da zor:).Yani bekar arkadaşlar evlenmeden mutlaka bunları yaşayın derim. Sakın ailem var yanlarında, ben gezerim diye düşünmeyin. İnsan özgürce telefonuna bakmadan dolaşamadıktan sonra, sürekli nerde siniz ne yapıyorsunuz diye hesap verdikten sonra ne anlamı kaldık özgürlüğün. Bu arkadaşlar benim içimdeki özgürlüğü yaşamışlar, gerçekten tebrik ediyorum. Nice farklı serüvenlere inşallah...

Hep hayal ettiğim şey budur. Gerçekten kıskandım. Helal olsun size. Belki benim de bir gezi planım olabilir ama bu kadar uzun yaşamak herhalde imkansızdır.Bir defa evliysen ve de çocuk varsa daha da zor:).Yani bekar arkadaşlar evlenmeden mutlaka bunları yaşayın derim. Sakın ailem var yanlarında, ben gezerim diye düşünmeyin. İnsan özgürce telefonuna bakmadan dolaşamadıktan sonra, sürekli nerde siniz ne yapıyorsunuz diye hesap verdikten sonra ne anlamı kaldık özgürlüğün. Bu arkadaşlar benim içimdeki özgürlüğü yaşamışlar, gerçekten tebrik ediyorum. Nice farklı serüvenlere inşallah...
Kesinlikle haklısınız sorumluluğunuz olmaması lazım bu kadar rahat gezebilmek için ayrıca yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler...

rabbim kazasız belasız nıce yolculuklar yapmayı nasıp etsın özenerek baktım fotolarınıza.cbr 250 ile yolculuk nasıldı rahatmıydı bende 600 rr almayı dusunuyorum

mükemmel tek tek okudum tebrikler, devamını bekliyoruz, vazgeçmeyin, heryere gidin.. :)

sağ sağlim dönmüşsünüz en önemlisi bu:)

imrenmemek elde değil :)

Harikasınız, özlediğim bir geziyi hayalen de olsa yaşattığınız için teşekkürler. O kadar işimin arasında serüveninize dalmış gitmişim. tektek fotoraflarınıza baktım. Süper olmuş! Ben de bir karadenize gittim geldim fakat sizinki tam tatil modunda olmuş... Bence asıl zevki veren iyi bir ekip arkadaşıyla yolculuk etmeniz. Bilmem yanılıyor muyum. Hoşça kalın.

Son düzenleme:
tek kelimeyle muhteşem...ben yedi yıldız veriyorum...birdahakine haber verin karşılayalım...

Motosikleti
Honda sh125
on numara tebrikler güzel bir gezi olmuş kanımca darısı bizim basımıza tekeriniz düz bassın her daim

10 numara 5 yıldızlık bir calısma olmus.
Çok teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

rabbim kazasız belasız nıce yolculuklar yapmayı nasıp etsın özenerek baktım fotolarınıza.cbr 250 ile yolculuk nasıldı rahatmıydı bende 600 rr almayı dusunuyorum

Rahattı ya öle yorucu değildi yani...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

mükemmel tek tek okudum tebrikler, devamını bekliyoruz, vazgeçmeyin, heryere gidin.. :)

Aaaahhh Caner Bey bu fırsat herzaman geçmez ele malum işler güçler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

sağ sağlim dönmüşsünüz en önemlisi bu:)

imrenmemek elde değil :)

Kesinlikle en güzeli sağa salim gelmekti yorumunuz için çok teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Harikasınız, özlediğim bir geziyi hayalen de olsa yaşattığınız için teşekkürler. O kadar işimin arasında serüveninize dalmış gitmişim. tektek fotoraflarınıza baktım. Süper olmuş! Ben de bir karadenize gittim geldim fakat sizinki tam tatil modunda olmuş... Bence asıl zevki veren iyi bir ekip arkadaşıyla yolculuk etmeniz. Bilmem yanılıyor muyum. Hoşça kalın.

Hayır yanılmıyorsunuz dediğiniz gibi,eğer anlaşamamış olsaydık bu gezi böle olmazdı ama hiç bir sıkıntımız olmadı çok şükür...

Cok guzel bir gezi olmus yazilar ve fotograflar harika
Tebrik ederim,darisi benim basima...

mustafa abi sen bu azimle hepimizi aşarsın sana bi çin seddi yolu görünüyo :thumleft::thumleft:

tek kelimeyle muhteşem...ben yedi yıldız veriyorum...birdahakine haber verin karşılayalım...
Çok teşekkürler inşallah gelirimde haber veririm :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

on numara tebrikler güzel bir gezi olmuş kanımca darısı bizim basımıza tekeriniz düz bassın her daim

İnşallah isteyen herkes yapar böyle bir gezi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar